Νεύρα πολλά νεύρα

1.4K 99 32
                                    


Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τις πιο χαλια τις ζωής μου  ούτε εγώ ξέρω πως πέρασαν έτσι οι μέρες .

Το σχολείο σκατα κάθομαι όλοι μέρα μεσα στην τάξη γιατί η μαλακια με το ορφανο συνεχίζεται από κάποιους .

Οι φάρσες του πολυ αγαπημένου μου συγκατικου επέστρεψαν όπως ίδιες αλλα πιο ελαφριές θα  έλεγα όπως τότε στην  1 λυκείου κάνοντας με ρεζίλι σε όλο το σχολείο .

Και τώρα θα με ρωτήσετε ο Jack και ο Cameron τι κάνουν για όλα αυτά . Θα σας πω θέλουν να βοηθήσουν αλλά επειδή μια φορά ο Jack είπε στον Shawn να σταματήσει να φαιρεται σαν μαλακας

Αχχ το θυμάμαι αυτο πριν 1 εβδομάδα παιδιά χάσατε εε αλλο να σας το λέω άλλο να το βλέπετε τον είπε όντως μαλακά δεν ξέρω που βρήκε το θάρρος να κολλήσει μαγκές στον θεό αλλά οτι του το είπε και τον είχε πιάσει και από την λαιμοκοψη της μπλούζας .

Τέλος πάντων κάπως έτσι εγινε . Πήγαν να πλακωθουν αλλά ευτυχώς ο καλός μου cameron έσωσε πάλι την κατάσταση όπως κανει τώρα τελευταία γιατι αυτοί οι δύο τρώγονται σαν το σκύλο με την γάτα .

Και για καποιον λόγο νιώθω τύψεις είναι κολλητοί γαμωτο και τσακώνονται για εμένα κατά κάποιον τρόπο .


Μετά από αυτό το υπέροχο περιστατικο έχω απαγορεύσει στον οποιοδήποτε να ασχοληθεί με την προστασία μου δεν είμαι μωρό πια .


Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά μαθαίνω γρήγορα , ευτυχώς Παναγία μου , κάτι που σημαίνει οτι η συμφωνία θα λήξη πιο γρήγορα από ότι θα πρέπει  .



Μπορεί όμως να βελτιώνομαι στο box και στην αυτοπεποίθηση αλλά η σχέσεις μου με τον shawn χειροτερεύουν  είμαστε συνεχώς τσακωμενοι ή θα τον αγνοώ και θα κλειδωνομαι στο δωμάτιο ή θα βρίσκει κάτι να τον ενοχλεί ώστε να με βριζει .

Εχω και καλύτερο κάθε 1 ώρα κουβαλάει και διαφορετικη κοπέλα 7 πακέτα ωτοασπιδες έχω χαλασει.

Αυτός φέρνει εδώ μέσα οποία τσούλιθρα (καλά διαβάσατε έτσι λέω τις τσουλες είναι υποκοριστικό) θέλει αλλά ο jack δεν επιτρέπεται να πατήσει το πόδι του εδώ μεσα .


Δεν ξέρω ποιο είναι το κόλλημα του δεν  αντέχω άλλο να νιώθω στο σπίτι που πληρώνω και μένω φιλοξενούμενη.

Λοιπόν ξέρετε κάτι το πήρα απόφαση δεν θα κάθομαι να τον ακούω τέλος η υπακοή ηλίθια ilianna θα κάνω αυτό που θέλω εγώ δεν θα κάθομαι αραχτη στον καναπέ να τον ακούω να πηδιεται με την μία και με την άλλη  .

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now