Σε αγαπαω .

1.3K 79 76
                                    

Κατέβασε το φόρεμα μου μέσα σε δευτερόλεπτα και ξανά έφερε το πρόσωπο του παλι στο δικό μου .

Τα ματια  του κοίταξαν βαθιά τα δικά μου και χωρίς να το επεξεργαστώ γιατί εάν το κάνω θα σταματήσω ότι πάει να γίνει , περναω τα δάχτυλα μου στα μαλλιά του και τον φιλάω .

Οι γλώσσες μας μπλέκονται και νιώθω κάθε κύτταρο του σώματος μου να ανατριχιαζει .

Το στόμα του ξαφνικά αφήνει το δικό μου και αρχιζει να κατηφορίζει αφήνοντας πεινασμένα φιλιά στον λαιμό μου και φτάνει μέχρι την αρχή του σουτιέν .

Άνοιξε τα πόδια μου και βολεύτηκε καλύτερα ανάμεσα τους ενώ τα χερια του πήγαν στο κούμπωμα του σουτιέν .

"Σε θέλω τόσο πολύ γαμώτο σου " λέει μέσα από τα δόντια του ενώ δαγκώνει τον λαιμό μου και ένας δυνατος αναστεναγμός φεύγει από τα χείλη μου

"Γαμώ την πουτανα μου πως γίνεται να έχεις τόσο θεϊκό σώμα" ψιθυρίζει και άπω να χαμογελάσω αλλά σκύβει στο στήθος μου αφήνοντας υγρά φιλιά .

Άρχισε να κατεβαίνει φιλώντας την κοιλιά μου μεχρι την αρχή του εσώρουχου μου .

Shawn POV

Εκλεισε τα μάτια της και βολεύτηκε καλύτερα στην αγκαλιά μου και εγώ χαμογέλασα .

Ήταν τόσο διαφορετικά . Δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο μπορεί να μην το ξέρει αλλά εγώ τόσο καιρο δεν έκανα έρωτα .

Γιατί αυτό είχε συναίσθημα . Θεέ μου με έχει καταστρέψει κοίτα τι κάνω και τι λέω .

Έπεισα την κουβέρτα και μας σκέπασα χωρίς να την σηκώσω από πάνω μου . Μου αρέσει να είναι στην αγκαλιά μου . Και το γυμνό της δέρμα πάνω στο δικό μου είναι σκέτη κολαση .

Και μόνο με την σκέψη όλων αυτων που έγιναν πριν ανάβω .

Από την μέρα που ήρθε στο σπίτι άλλαξε ο κόσμος μου . Τσακωνομασταν και την απωθουσα μόνο και μόνο για να την προστατευσω από το σκοτάδι μου .

Τα μάτια της μπορούν να με κάνουν να καταφέρω τα πάντα . Τα δακρυα της να με καταστρέψουν σε κάθε εμφάνιση τους , τα χείλη της , το σώμα της θεέ μου είναι ένα αριστούργημα .

"Και εγώ σε αγαπάω μικρή απλά φοβάμαι να στο πω φοβάμαι να σου πω πως νιώθω , φοβαμαι μην σε χάσω " της ψιθυρίζω και εγώ και χαϊδεύω τα μαλλια της και φιλάω τα χείλη της . Στο πρόσωπο την εμφανίζεται ένα χαμόγελο και κλείνω τα μάτια μου και εγώ χαμογελώντας .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα