Φίλα Με !

1.5K 105 27
                                    

Shawn POV

"Ήρθες επιτέλους !" Φωνάζει γελώντας και σηκώνεται από το πεζοδρόμιο αλλά ξανά σκάει κάτω επειδή παραπάτησε. Ειναι τοσο γαμημένα γλυκιά και αθώα και μου αρέσει τόσο πολύ αυτο.

Την πλησιάζω και τυλίγω  το χέρι μου γύρω από την μέση της και την σηκώνω από το πεζοδρόμιο . Το πρόσωπο της έρχεται απέναντι από το δικό μου αλλά η αναπνοή της χτυπάει στον λαιμό μου.

Σηκώνει το κεφάλι της και με κοίταξε στα μάτια . Γαμώτο πρέπει να μείνω μακριά της ! Γιατί δεν μπορώ να κάνω για μια φορά το σωστό ;

"Μου έλειψες τόσο , τόσο πολύ " μου λέει και με αγκαλιάζει και μόνο τωρα  κατάλαβα ότι έπινε βότκα το άρωμα της είχε αναμειχθεί τόσο τέλεια μαζί της.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει η αγκαλιά της μου αρέσει η παρέα της μου αρέσει η αθωότητα της μου αρέσει που είναι έτσι όπως είναι .

Ξαφνικά βγαίνει από την αγκαλια μου και αρχίζει να τρέχει στην μέση το δρόμου γελώντας .

Θεέ  μου έχει γίνει  ντίρλα   ! 

Τραγουδάει κάτι που δεν βγάζει νόημα και βγάζει τα παπούτσια της ενώ ξαπλώνει πάνω στο καπό το αυτοκίνητου μου  .

Μην ξερασεί εκεί πάνω θεέ μου το αυτοκινητακι μου!

"Ilianna πάμε σπίτι μας να κοιμηθούμε " προτείνω   και αυτή γυρνάει και με κοίταει με ένα χαζοχαρουμενο χαμόγελο σαν  πεντάχρονου .

"Ναι αλλά θα κοιμηθούμε μαζιιι !" Βγάζει το κάτω χείλος της προς τα έξω και σταυρώνει τα δάχτυλα της κοιτώντας με με αυτά τα γυαλιστερά ματάκια .

Ωωω έλα τώρα δεν παίζει δικαια!

"Εντάξει θα κοιμηθούμε αγκαλιά παμε τώρα " ανοίγω την πόρτα και αυτή μπαίνει μέσα γελώντας και κουνάει τα χέρια της στο αέρα . Μπαίνω στο αυτοκίνητο και τις βάζω την ζώνη εντάξει το παραδέχομαι  φοβάμαι μην πηδήξει από το παράθυρο τόσο μεθυσμένη που είναι .

Βάζω μπρος και καρφώνω τα μάτια μου στον δρόμο όπου νιώθω κάτι βαρύ πάνω στα πόδια μου . Γυρνάω γρήγορα το βλέμμα μου προς αυτήν και την βλέπω που έχει απλώσει τα πόδια της πάνω μου και έχει γύρει στο κάθισμα με κλειστά τα μάτια . ΚΟΙΜΉΘΗΚΕ !!!!

"Είσαι κακος και δεν έχεις αισθήματα για κανέναν  πέρα από τον εαυτό σου " μουρμουρίζει στον ύπνο της κοφτα και είμαι σίγουρος πως όλα αυτά τα γλυκόλογα πήγαιναν σε εμένα .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα