Συγγνώμη

1.1K 84 45
                                    


Δεν πρόκειται να κάτσω να τους βλέπω να φασωνονται . Αυτός δεν κάνει τιποτα άρα σε ότι έλεγα πριν είχα δίκιο. Την θέλει ακόμα .

Τρέχω έξω από την κουζίνα για να μην με δει κανενας από τους δύο τους να κλαίω δεν θέλω να δουν ότι είμαι τόσο αδύναμη . Με πλήγωσε και δεν ξέρω εάν θα του το συγχωρήσω .

Σήμερα γίναμε ζευγάρι και αυτό μας πήγε σκατα από την πρώτη μέρα φαντάσου τι έχει να γίνει και τις επόμενες . Καλύτερα ας τελειώσει από τώρα .


Σπρώχνω πολλούς μεθυσμένους από μπροστά μου και τελικά φτάνω στην έξοδο εκεί μια ομάδα αγοριών καθόταν στο γρασίδι και φόραγαν όλοι μαύρα μέσα στο σκοτάδι με δυσκολία τους γνωρίζεις .



Προσπαθώ να αδιαφορησω και σκουπίζω τα δάκρυα μου , περπατώντας έξω από το δρομάκι της κοινότητας .

"Hey μικρή έλα εδώ " ακούω μια γνώριμη φωνή πίσω μου και γυρνάω το κεφάλι μου πάλι προς την παρέα . Έχουν γυρίσει όλοι και με κοιτούν αλλά μόνο τον Max αναγνώρισα.

"Θελω να πάω σπίτι μια άλλη φορά "απαντάω γρήγορα και στο τέλος ακούω την φωνή μου να σπάει . Όχι το κωλοκλαμα πάλι .

"Κλαίς ;" Ρωτάει και σηκώνεται από το γρασίδι μαζί με άλλους δύο και με πλησιάζουν .

Δεν ξέρω αλλά δεν τους φοβάμαι τώρα όσο τρομαχτικοι και να δείχνουν δηλαδή .

"Ο-οχι είμαι καλά εάν δείτε τον Shawn  πείτε του ότι δεν θα είμαι σπίτι εάν ψάξει για εμένα μην ψάξει εκεί " τους λέω και ο ένας μου χαμογελαει . Είναι πολύ όμορφος ξανθός με πράσινα μάτια και μου φαίνεται μικρός σε σχέση με τους άλλους .

"Μου μυρίζεται ερωτικό καυγαδακι " πετάγεται ένας άλλος από πίσω και οι άλλοι γελάνε  . Μακάρι να ήταν καυγαδακι .

Χωρίς να πω τίποτα άλλο βγαίνω στον δρόμο και αρχίζω να περπατάω προς άγνωστη κατεύθυνση . Δεν ξέρω που στο διάολο να πάω μέσα στην νύχτα και τον Alex δεν τον πήρε πουθενά το μάτι μου .


Η Πανεπιστημιούπολη είναι όμορφη το βράδυ εάν κάτσεις και την παρατηρήσεις . Ήταν το όνειρο μου να περάσω εδώ αλλά δεν υπάρχουν πια τα λεφτά για αυτό ούτε καν το σπίτι δεν έχω πωλήσει για να ξεχρεωσω .


Το κινητό μου άρχισε να δονείται . Το βγάζω απο την τσέπη μου και το όνομα του βγαίνει  στην οθόνη . Του το κλείνω , το απενεργοποιω  και το βάζω παλι  μέσα την τσεπη του μπουφάν .

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now