Ας μην ειναι αυτο .

1.4K 110 24
                                    


"Δεν είναι και το καλύτερο μου να μείνω μαζί σου αλλά από το να κοιμάμαι τον δρόμο το προτιμω μην ψωνιστεις " λέω και τον σπρώχνω ελαφρά κάνοντας το στην άκρη και αυτός με κοιτάει με ένα βοηδισιο βλέμμα .

Μπαίνω στο διαμέρισμα και το παρατηρώ είναι πολύ όμορφο έχει αποχρώσεις του μπεζ και του μπλε στους τοίχους και άσπρα έπιπλα με κάποιες μαύρες καρέκλες και πουφ. Παρατηρώ την σκάλα στο τέλος του σαλονιού και τελικά είχα δίκιο εχει δύο ορόφους .

Κάνω ένα βήμα για να πατήσω στο πρώτο σκαλί αλλά ένα γυμνασμενο χέρι με τραβάει πίσω .

"Σαν πολύ αέρα δεν πήρες φυτό ?" Λέει και με κοιτάει αγριεμενα

"Ενημερωσε την αυτού εξοχότητα σου πως εδώ θα μένω και δεν θα ρωτάω τι θα κάνω σπίτι μου" καλέ σε ποιον έπεσε το θάρρος και το βρήκα εγώ ?

Αυτός σφιγγει τον καρπό μου και με πλησιάζει με ένα βλέμμα τρομακτικό μπορώ να πω

"Λοιπόν ακουμε προσεχτικά γιατί δεν στα ξανά λέω ενοίκιο 300 και θα πληρώνεις και το νερό " λέει επιβλητικά και με στριμώχνει στον τοίχο δίπλα από την σκαλα.

Εγώ γνεφω και κοιτάω το πάτωμα και τσουπ εξαφανίστηκε το θάρρος.

"Τώρα ήρθε η ώρα για τους κανόνες μου φυτό πρώτον δεν μπαίνεις στο δωμάτιο μου και σε όποιο άλλο δωμάτιο εχω βαλει χαρτιά στην πόρτα που λένε να μην πατήσει κανένας το πόδι του . Δεύτερον δεν ακουμπάς την κούπα μου . Τρίτον ο Jack δεν θα έρχεται εδώ για να φασωνεστε βρείτε αλλού δεν με νοιάζει . Τεταρτον δεν δέχομαι κανένα παράπονο για τις επισκέψεις μου. Πέμπτο οι δουλειές είναι μοιρασμένες . Έκτο δεν θέλω γκρίνια και αντιρρήσεις και έβδομο και κυριότερο δεν λες πουθενά ότι συγκατοικουμε . Το δωμάτιο σου είναι δίπλα από το δικό μου θα καταλάβεις " λέει έντονα και φεύγει προς τα πάνω καλέ η λέξη αγένεια μπροστά του είναι μίασμα .

Αναιβενω αργά την σκάλα και διασχίζω τον διάδρομο . Λογικό μου φαίνεται να καταλάβω πιο είναι το δικό μου αφού η πόρτα του Shawn έχει μια γλυκούλα πινακιδουλα που λεει   εάν αγαπάς την ζωή σου μην τολμήσεις να μπεις μέσα γιατί δεν θα την έχει για πολύ .

Τέλος πάντων στεκομαι απέναντι από την πόρτα του δωματίου μου και περναω το χέρι μου στο χερούλι και ανοίγω την πόρτα .

Αντικρίζω ένα μεγάλο και όμορφο επιπλωμενο δωμάτιο σε αποχρώσεις μπλε και γκρι ο Shawn το έχει διακοσμήσει άραγε. ?

_Mercy_ [Book 1] Kde žijí příběhy. Začni objevovat