Τελευταίο Θρανίο

1.4K 101 34
                                    



Πέμπτη ώρα, έχει πάει πέμπτη ώρα και ο Jack είναι άφαντος δεν ξέρω που στο διάολο είναι με έχει αφήσει μόνη μου να περιφέρομαι σε ένα σχολείο που κανένας δεν μου φέρεται σαν να είμαι και εγώ άνθρωπος .

Βγαίνω από την τάξη και πάω προς το ερμαριο μου για να πάρω βιβλία για την επόμενη ώρα . Αλλά οπως περπατάω σαν ζόμπι βαριεστημένα ένα χέρι με τραβάει και με βάζει μέσα σε ένα σκοτεινό δωματιάκι παω να ουρλιάξω αλλά μου κλείνει το στόμα με την παλάμη του.

ΒΙΑΣΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

"θα μας ακούσουν ηλίθια κανε ησυχία" ακούω τον shawn να ψιθυρίζει και με αφήνει ελεύθερη.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΡΔΙΑΚΟ !!!

"είσαι εντελώς ηλίθιος ; " τον ρωταω ψιθυριστά αλλά επιθετικά .

"Δεν έχω χρόνο για ηλίθιες ερωτήσεις σε έφερα εδώ για να σου πω να περπατάς σαν γυναίκα όχι σαν ζόμπι για παράδειγμα χθες το βράδυ ήσουν τέλεια ...στο περπάτημα εννοώ . Τιγράκι πρεπει να δείχνεις οτι έχεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό . Έγινα κατανοητός ;" ρωταει και εω γνέφω χαμένη δεν μπορώ να μιλήσω απο την κοντινή μας απόσταση ο τροπος που μιλαει είναι τόσο ηδφθδσηφξδ.



Μένουμε λίγα λεπτά χωρίς να μιλάμε και απλά κοιταζόμαστε κάτι που δεν συνηθίζουμε συνήθως όταν βρισκόμαστε στον ίδιο χωρο τσακωνόμαστε αλλά για καποιον ηλίθιο λόγο μου αρέσει να τον παρατηρώ οπως τώρα χωρίς να μου λεει τίποτα .



" Ο γκομενάκος σου που είναι ;" σπάει την σιωπή και με κοιτάει με ενα αυτάρεσκο χαμόγελο . Βάρα με εκεί που πονάω και εσύ τώρα !

"Οπου γουστάρει ειναι φιλος του είσαι θα επρεπε να ήξερες και τωρα κάνε στην άκρη να φύγω" τον σπρώχνω αλλα προφανώς και δεν κουνιέται καν και πιάνει τους καρπούς μου και με κολλάει πανω του. Δεν ήξερα οτι θα μποπούσε να γίνει πιο awkward η κατάσταση .

" Τιγράκι αυτά που σου μαθαίνω αλλού οχι σε εμένα δεν θες να με δεις πραγματικά θυμωμένο " τραβάω τα χερια μου απότομα και τελικα κανει άκρη και βγαίνω απο εκει μέσα αλλο λίγο να καθόμουν ειλίκρινα θα έσκαγα .

Μόνο που το πάρτι δεν τελειώνει εδώ εχω μαθηματικά γιατί να έχω τόσο σκατά πρόγραμμα ; Πάω γρήγορα στο ερμάριο μου γιατί πριν κάποιος ηλίθιος δεν με άφησε να πάω , πέρνω το βιβλίο μου και πάω τρέχοντας προς την τάξη μου αφού το κουδούνι έχει χτυπήσει .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα