Mercy .

1.3K 97 145
                                    

"Μην το δένεις και κόμπο μικρή " μου λέει αφήνοντας ένα πνιχτό γελακι και εγώ τον κοιτάω χαμογελώντας λυπημένα , είναι λογικό να μην με πιστεύει.

"Shawn είμαι ερωτευμένη μαζί σου ότι και να λες ότι και να πιστεύεις, είμαι ηλίθια ναι το ξέρω επέλεγα πάντα αυτόν αντί για εσένα αλλά ήξερα ότι άλλο αυτό που ένιωθα για τον Jack άρχισε να μου φεύγει με το που πάτησα το πόδι μου εδώ μέσα και μισούσα τον εαυτό μου με την σκέψεις ότι θα τον πληγωνα επειδή θα ξανά κολλαγα μαζί σου" λεω και σκουπίζω τα δάκρυα μου ενώ αυτός με κοιτάει απλά . Δεν ξέρω τι σκέφτεται και αυτό με φοβίζει .

"Όταν μπήκες στο σπίτι την πρώτη μέρα που ήρθες και εμεινες εδώ  ήξερα ότι θα μου έφερες τα πάνω κάτω μου είχες σπάσει τόσο τα νεύρα που μου πήγαινες κόντρα σε όλα που νόμιζα ότι ήθελα να σε σκοτώσω . Δεν πρόκειται να σου πω ακόμα εάν είμαι ερωτευμένος γιατί δεν ξέρω πως είναι να είσαι πραγματικά  ερωτευμένος το μόνο που θέλω και θα σε παρακαλέσω για αυτό είναι να μην με πληγώσεις δεν θέλω να ξανά περάσω το ίδιο με τότε  " μου λέει και χαϊδεύει το μάγουλο μου με τον αντίχειρα του ενώ το μουντό λυπημένο χαμόγελο του έχει μείνει κολλημένο στα χείλη του .

"Τι εννοείς τότε ;" Τον ρωτάω και ξεφυσαει κοιτώντας με πιο βαθιά στα μάτια .

"Είχα σχέση αλλά δεν την είχα ερωτευτεί δεν έχω ερωτευτεί ποτέ απλά είχα κολλήσει μαζί της αλλά ήταν μια πουτανα τα είχε μαζί μου και πηδιώταν με τον πρώην κολλητό μου . Για αυτό μικρή σε εκλιπαρώ μην μου φερθείς και εσύ σκάρτα " ψιθυρίζει στο τέλος και ξερικαταπινω . Ποια θα μπορούσε να έχει τον shawn και να πήγαινε και με άλλος ;

"Δεν πρόκειται " του διαβεβαιώνω και με τραβάει και με φιλαει γλυκά  . Τα χείλια του ακουμπάνε τέλεια πάνω στα πρησμένα δικά μου και αφήνω έναν αναστεναγμό . Οι γλώσσες μας μπλέκονται και τα χέρια μου περνάνε στα μαλλιά του ενώ τα δικά του χαμηλά στην μέση μου .

Ξαφνικά απομακρύνεται και με κοίταξε χαμογελώντας σαν πεντάχρονο . Τι έγινε ;

"Θέλω να σου δείξω κάτι " μου λέει και πιάνει το χέρι μου και με τραβάει έξω από το δωμάτιο μου . Δεν πάει καλά !

Ανοίγει την πόρτα του δωματίου του και με κολλάει στην πόρτα κλείνοντας της . Με ξανά φιλαει έντονα αυτή την φορά και ξανά αποτραβιέται .

"Τι τρέχει θα μου πεις ;" Τον ρωτάω και αυτός στρίβει την πλάτη του και περπατάει προς το κρεβάτι του . Σκύβει και πιάνει κάτι τραβώντας το προς τα έξω (ακουστηκε πολύ ανώμαλο εε;😂)

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now