Αυτή η συμφιλίωση θα πονεσει

1.4K 103 22
                                    

Ξύπνησα από το αγαπημένο μου ξυπνητήρι το οποίο ήμουν σίγουρη ότι το είχα σπάσει και το είχα αφήσει να στοιχειώνει το παλιό μου σπίτι .

Σηκώθηκα κουτουλωντας από το κρεβάτι και φόρεσα το κατω μέρος της πιτζάμας μην με ρωτάτε απλά δεν βολεύουν και την έβγαλα δεν ειμαι ανώμαλη .

Κατευθύνθηκα προς την πόρτα του δωματίου με σκοπό να πάω στο μπάνιο να κάνω ένα ντουζ θα το παίξω Tessa από το After που έκανε όλη την ώρα μπάνιο (εκτός από σεξ με τον Harry )

Άνοιξα την πόρτα ταυτοχρονα με το βόδι και κοιταχτηκαμε και αμέσως τρέξαμε και οι δύο προς το μοναδικό μπάνιο του σπιτιού . Με πέρασε εννοείται αλλά εγώ σαν άγγελος που είμαι του έβαλα τρικλοποδιά και έπεσε φαρδυς Πλατύς στο πάτωμα και ένας δυνατός γδούπος ακούστηκε στο σπίτι χεχεχ.

Τον κοίταξα με νικητήριο βλέμμα και μπήκα γρήγορα στο μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα γιατί σηκωνόταν θυμωμένος .

"Βγες και θα τα πούμε " φωνάζει και Κοπαναει την πόρτα . Φοβήθηκαμε τώρα

 Έβγαλα κάθε ίχνος υφάσματος που είχα πάνω μου και μπήκα στην μπανιέρα κάτω από το καφτό νερό .

Τι καλύτερο από ένα από ένα καυτό ντουζ για να χαλαρώσεις και να ξυπνήσεις εντελώς και μετά να σηκωθείς και να πας στο γαμημενο το σχολείο που όλοι θα σε κοροϊδεύουν και θα σε λένε ορφανο και εσύ δεν θα μπορεις να κανεις κάτι ή να πεις κάτι γιατί ξερεις ότι έχουν δίκιο δεν έχεις κανεναν πλέον .

Βγαίνω από το μπάνιο τυλίγω την πετσέτα γύρω μου ανοίγω την πόρτα και σπρώχνω τον Shawn που στεκόταν μπροστά της .

Ανοίγω την πόρτα του δωματίου μου και αφήνω τα δάκρυα και τρέξουν στο πρόσωπο μου . Κάθομαι στο πεζούλι του παραθύρου κοιτώντας τον ουρανό .

Γιατί απλά γιατι πονάω πολυ και δεν έχω κάνει τίποτα σε κανέναν για να αξίζω τέτοιον πόνο .

"Εί-εισαι καλά?" Ταράζομαι και γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω τον Shawn στην πόρτα να με κοιτάει ανήσυχα ; Από πότε νοιάζεται αυτός είπαμε ;

"Όχι mendes δεν είμαι καλά από σήμερα στο σχολείο θα περνάω μια κόλαση χειρότερη από ότι πέρναγα πριν εξαιτίας  της κωλοπαρεας σου και μάντεψε και ποιου άλλου, δεν έχεις ιδέα για πόσα πράγματα φταις  " του φωνάζω και αυτός με πλησιαζει οκκκ περίμενα να με βρίσει αλλά δεν με πλησιαζει απειλητικά περίεργο .

" Ηρέμησε οκ; Κανένας δεν θα σε πειράξει για τον θάνατο της μητέρας σου  ούτε σε εμένα το έκαναν" λέει σκουπίζοντας μου τα δάκρυα . Ούτε σε αυτόν το έκαναν ; 

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now