Μίλα Μου

1.2K 86 80
                                    

"Ρε βλάκα κάνε πιο εκεί το δέντρο είναι μέσα στην μέση του σαλονιού ...θεέ μου με τι πήγα και τα έφτιαξα " φωνάζω και ο Shawn ξεφυσαει εκνευρισμένος και κουνάει το δέντρο προς τα εκεί που του έδειξα .

Και θα με ρωτήσετε εγώ τι κάνω ; Καθομαιιιιίιιιιι είναι αντρικές δουλειές αυτές ας το στήσει και μετά μπορεί και να βοηθήσω .

"Ωραία εδώ είναι καλά γιατί εάν μου πεις άλλη μια φορά να του αλλάξω θέση δεν θα είμαι εγώ " γυρνάει και με κοιτάει νευριασμένος και γνέφω αδιάφορα .

Δαγκώνω την τελευταία μπουκιά από το τοστ μου και αλλάζω κανάλι στην τηλεόραση χωρίς να του δώσω σημασία . Νιώθω τον καναπέ να βουλιάζει δίπλα μου και μετά το σώμα του να πέφτει πάνω στο δικό μου .

"Δεν θα σηκωθείς να το στολίσουμε ;" Με ρωτάει και βγάζει το κάτω χείλος του και εγώ γελάω . Έχουν αντιστραφεί λίγο οι ρόλοι ;

Σκύβω και φιλάω τα υπέροχα χείλη του και τον σπρώχνω από πάνω μου . Αυτός κάθεται στον καναπέ και σταυρώνει τα χέρια του . Τελικά δεν έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι μια χαρά είμαστε πάλι εγώ θα τον παρακαλαω .

"Έλα ρε μωρό μου τώρα σηκωωω" του λέω και τραβάω το χέρι του . Αλλά το βόδι δεν κουνιέται !!!

"Τσ" κάνει και χαμογελάει αυταρεσκα . Ανεβαίνω πάνω στα πόδια του και περνώ τα χέρι του πάνω από το στήθος του .

"Άμα δεν σηκωθείς θα θυμηθώ τα χθεσινά " του λέω και η αλήθεια είναι πως δεν θέλει κανένας να θυμηθεί τι έγινε χθες με την Rosie . Το βλέμμα του σοβαρεψε και σηκώθηκε όρθιος μαζί με εμένα πάνω του .

Εγώ άρχισα να γελάω και μετα από λίγο έκανε το ίδιο και αυτός . Αφού δεν μπορεί να κρατηθεί σοβαρός ούτε για 5 λεπτά .

"Κατέβασε με " του λέω και τον φιλάω στον λαιμό και αυτός με αφήνει να πατήσω στο πάτωμα χαμογελώντας μου .

"Μικρή σταματά να με κοιτάς έτσι γιατί νομίζω θα τρελαθώ . " Μου λέει και πιάνει την κούτα με τα στολίδια και εγώ χαμογελάω προσπαθώντας να πάρω το βλέμμα μου από πάνω του  .

[•••]

"Ρε shawn όχι εκεί αυτό το στολίδι είναι μεγάλο για να πάει ψηλά " του λέω και βγάζει το στολίδι από το δέντρο και μου το δίνει .

"Βάλτο εσύ χαμηλά που δεν χρειάζεται και να σκύψεις " μου λέει ειρωνικά και γελαει και εγώ το περνώ εκνευρισμένη .

Με είπε κοντή ;! Μα εγώ δεν είναι κοντή 1,70 ειμαι κυριε μου που θα με πεις κοντή !

"Κοντό είναι αυτό που έχεις στο παντελόνι σου που θα με πεις εμένα κοντή "  του λέω και αυτός με πλησιάζει με ένα πονηρό χαμόγελο και με πιάνει από την μέση . Τετέλεσται !

_Mercy_ [Book 1] Место, где живут истории. Откройте их для себя