.

1.4K 89 24
                                    

"Ξύπνα! " Ακούω κάποιον να ψιθυρίζει στο αυτί μου αλλά τον αγνοώ και γυρνά πλευρό .

"Μμμμμ σε 5 μαμά" μουρμουρίζω και τραβάω τα σκεπάσματα στο πρόσωπο μου .

"Ilianna σήκω θα σε πνίξει ο άλλος " . Ποιος άλλος ; Και ποιος μαλακας διακόπτει τον ύπνο μου μα καλά δεν με βλέπει κοιμάμαι έχω πολύ σημαντική δουλειά εδώ πέρα κύριος . Άντε μην στα κόψω από την ρίζα .

Νιώθω να απομακρύνεται από πάνω μου και να κατεβαίνει από το κρεβάτι και προς στιγμήν νιώθαμε ανακούφιση και πήγα να ξανά κοιμηθώ αλλά ο τυπάς δεν με άφησε .

"Ο Shawn φασωνεται με μία στον δρόμο απέναντι σήκω να δεις ! την έχει φάει ολόκληρη την κοπέλα " φωνάζει μέσα στο αυτί μου .

Χεστ-

ΟΠΑ ΠΟΙΟΣ SHAWN ;;;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;;;

Πετάγομαι από το κρεβάτι και τρέχω στο παράθυρο του δωματίου . Παρατηρώ πολύ καλά τον δρόμο αλλά δεν βλέπω κανέναν ο Shawn δεν ήταν εκεί και δεν φασωνοταν με καμία .

Γυρνάω και βλέπω τον Alex να γελάει υστερικά και να κοπανιοταν πάνω στο κρεβάτι .

"Γουρούνι της κολάσεως με ξεγέλασες δεν πάει αυτό ήταν ζαβολιά " τον πλησιάζω απειλητικά και αυτός συνεχίζει να γελάει ο ΑΝΑΊΣΘΗΤΟΣ!!!

"Έπρεπε με κάποιον τρόπο να σηκωθείς , θα αργήσουμε και δεν νομίζω να το θες αυτό άλλωστε έχεις να αντιμετωπίσεις και ένα θηρίο στο σπίτι σου " σηκώνεται από το κρεβάτι αφού έχει ηρεμήσει από τα γέλια και πηγαίνει προς την ντουλάπα .

Την ανοίγει να βγάζει κάτι ρούχα και μου τα δίνει .
"Είναι μια φόρμα μου και ένα φούτερ μου που μου είναι μικρά θα κολυμπάς και σε αυτά εννοείται αλλά όχι όσο στα άλλα " εγώ πιάνω στα χέρια μου τα ρούχα και ο Alex βγαίνει από το δωμάτιο για να ντυθώ .

Φοράω την φόρμα και βγάζω την χθεσινή μπλούζα και φοράω το φούτερ . Δένω τα μαλλιά μου και ανοίγω τα χέρια μου για να δω πόσο μεγάλα μου είναι τα ρούχα .

Κολυμπάμε κολυμπάμε κολυμπάμε !

Φωνουλα θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουμε τώρα . Κοιτάω στο πάτωμα και βλέπω τι γόβες μου .Δεν γίνεται να βγω έξω με τι γόβες και τις φόρμες

Γιατί ρε γαμώτο παιδεύομαι τόσο στην ζωή μου ; Ρε μαμά απαντά μου που στο διάολο έχω φταίξει ; Ο Shawn γιατί με φίλησε ; Ο jack γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα ; Εσύ γιατί με άφησες ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΘΛΗΤΙΚΆ ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ;

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now