Θα μείνουμε μαζί

1.5K 107 28
                                    

Ακούω το ξυπνητήρι να χτυπά και το ρίχνω από το κομοδίνο δυστυχώς έσπασε κριμααααα στεναχωρηθείτε και εσείς παιδιά για να μην νιώθω μόνη .

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα εντάξει όχι δεν είναι κάποια ιδιαίτερη μέρα απλά θα πάω να δω τα σπίτια και βέβαια τους συγκατοικους και να δείτε που όλοι θα είναι στραβοί και ανάποδοι .

Ωχχ μαμά μου δώσε μου δυναμη . Σηκώνομαι και πηγαίνω σαν ζόμπι στο μπάνιο και βγάζω τα ρούχα μου και μπαίνω μέσα  στην ντουζιέρα. 

Βγαίνω από το μπάνιο και φοράω μια Adidas φόρμα και ένα άσπρο t-shirt είπαμε καινούρια αρχή αλλά οι αλλαγές σιγά σιγά .

Νιώθω το σπίτι άδειο χωρίς εκείνη γαμωτο . Χωρίς τις φωνές της . Τώρα θα καθόμασταν και θα περνάμε το πρωινό και θα γελαγαμε με τις χαζομάρες που σίγουρα θα έκανα. Μετά θα έρχονταν τα αγόρια και θα μου έλεγε το συνηθισμένο Να προσέχεις αγάπη μου σε αγαπαω πολύ  .  Τώρα κάθομαι απλα και τα θυμάμαι για να μην απομακρυνθεί η συνήθεια της από κοντά μου απότομα .

Κατεβαίνω τις σκάλες και βγαίνω από το σπίτι και αρχίζω και περπαταω προς τον φούρνο της γειτονιάς μου . 

Αλλά επειδή το σύμπαν με αγαπάει πέφτω πάνω στην πολύ αγαπημένη μου Tanya 

"Ωπ το ορφανό " λέει και οι "φιλες"  της γελάει και μπαινουν  σε μια σειρά δίπλα της.

"Tanya φύγε " της λέω ήρεμα μπορώ να πω και πάω να την προσπεράσω αλλά στο σκύλες από την παρέα της με σταματανε

"Δεν αντέχεις την αλήθεια φυτό ; Γιατί δεν το παραδέχεσαι εισαι μόνη σου πια οι γονείς σου σε άφησαν και λογικό μου φαίνεται πόσο να αντέξει κανένας έχοντας εσένα για κόρη του "λέει ειρωνικά και θέλω να την χτυπήσω τόσο στη μούρη της αλλά φοβάμε μην σπάσω κάνα χέρι στο  make up της που είναι τόσο πολύ που πρέπει να έχει γίνε τσιμέντο .

"Να σου πω κάτι εγώ την αντέχω . Εσύ ; Εσύ την αντέχεις ;"  Αφού το παρατραβαει αυτή θα το κάνω και εγώ ξέρω τοσα πολλά για αυτήν και όχι δεν ειμαι stalker απλά κάποτε ήμασταν φιλες .

"Τι εννοείς ?" Με ρωταει και με κοιτάει με απέχθεια και είναι σίγουρη ότι κατάλαβε τι εννοώ .

"Εννοώ ότι η δική μου αλήθεια είναι πως οι γόνεις πέθαναν αλλά με μεγάλωσαν με αγάπη και έδειχναν το ενδιαφέρον τους ενώ οι δικη σου αλήθεια είναι πως οι γονείς σου σε είχαν σε ένα δωμάτιο με μια από τις υπηρέτριες να σε μεγαλώνει και απλά μιλάγατε για αυτό πόσα χρήματα θες . Για αυτό έχεις γίνει και μια σκύλα και φέρεσαι σε όλους χάλια γιατί ζηλεύεις να τους βλεπεις χαρούμενους ." Τα λόγια μου στάζουν ειρωνία  και αυτές έχουν μεινει αφώνες .Της ριχνω ένα τελευταιο εχθρικό βλέμμα και φεύγω από τον φούρνο μου την έκοψαν  την ορεξη .

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now