Εκδρομή2

1.1K 85 24
                                    

"Όπα όλα αυτά έγιναν όσο έλειπα ;" Λέει η Cristi σοκαρισμένη και εγώ γνέφω καταφατικά και κατέβασα ελάχιστα το κεφάλι μου απογοητευμένη με τον εαυτό μου.

Την είδα να χαμογελάει και έτσι γύρισα και την κοίταξα με ένα μπερδεμένο γεμάτο απορία βλέμμα .

"Γιατί χαμογελάς έτσι ;" Την ρωταω και αυτή με αγκαλιάζει .

"Τίποτα απλά χαίρομαι που έχεις τέτοιες κατακτήσεις  " λέει και βγαίνει από την αγκαλιά μου .

"Cris μην πεις τίποτα σε κανέναν άλλωστε δεν νιώθω κάτι για τον Shawn ο Jack είναι αυτός που είμαι ερωτευμένη " της λέω και αυτή γνέφει άβολα και κατεβάζει το κεφάλι της .

"Τρέχει κάτι ;" Την ρωτάω και αυτή σηκώνεται όρθια και φεύγει από την όχθη της λίμνης . Τι έπαθε τώρα και αυτή ;.

Έστρεψα το βλέμμα μου προς την λίμνη και παρατήρησα καλύτερα τα νερά της  είναι τόσο καθαρά αν και έχουν αρχίσει να παγώνουν στις άκρες της λογικό μου φαίνεται κάνει πάρα πολύ κρύο τέτοια εποχή εδώ .

"Ilianna τι κάνεις εδώ μόνη σου; Όλοι είναι μπροστά και έχουν ανάψει φωτιά και τραγουδάνε " ακούω με άγνωστη φωνή από πίσω μου και γυρνάω και βλέπω ένα αγόρι πρέπει να πηγαίνει στην ίδια τάξη με εμένα δεν είμαι σίγουρη .

"Ήθελα να μείνω λίγο μόνη μου εαν θες κάτσε δεν έχω πρόβλημα " του λέω και αυτός μου χαμογελάει και κάθεται δίπλα μου .

"Stephan  σε περίπτωση που δεν θυμάσαι το όνομα μου " λέει και στρέφει το βλέμμα του και αυτός προς την λίμνη . Φαίνεται καλό παιδί και όχι Bad boy σαν τα άλλα είναι ένα απλό αγόρι και αρκετά όμορφο μπορώ να πω .

"Λοιπόν γιατί μόνη σου τι έχει γίνει " με ρωτάει και εγώ βάζω τα χέρια μου μέσα στην τσέπη του φούτερ μου .

"Μεγάλη ιστορία πες πως έχω μπερδευτεί πιο πολυ από όταν η κυρία Hermanton εξηγεί μαθηματικά " του λέω και αυτός αφησε ένα γελακι και με κοίταξε στιγμιαία .

"Ωχ τοσο χάλια " γελαει στο τέλος και εγώ του σκουνταω .

"Τόσο και άλλο τόσο να σου πω ξέρεις μήπως μπορούμε να φύγουμε από τώρα μονοι μας ;" Τον ρωτάω και αυτός ανασηκώνει του ώμους του

"Νομίζω ναι δεν θα πάρουμε απουσίες μετά ούτως ή άλλως άρα μπορεις να φύγεις " μου λέει και εγώ γνέφω χαμογελώντας και σηκώνομαι από το κρύο γρασιδι . Κουμπωνω το μπουφάν μου και αρχίζω να περπατάω προς την αντίθετη πλευρα που οδηγεί στην έξοδο .

_Mercy_ [Book 1] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα