Εκδρομή

1.4K 90 59
                                    

Ανοίγω αργά τα μάτια μου επειδή στο δωμάτιο έχει ήλιο πως και χθες άφησα εγώ το παράθυρο ανοιχτό ; Πάω να σηκωθώ αλλά νιώθω τόσο βαρύ το κεφάλι μου και ποναει τόσο που ούτε αυτό μπορώ να κάνω .

Πόσο ήπια χθες ;

Τεντώνω τα χέρι μου και γυρίζω πλευρό αλλά το κεφάλι μου χτυπάει σε μια πλάτη που είμαι ? . Παρατηρώ καλύτερα το δωμάτιο και τα μάτια μου πέφτουν στο αγόρι που κοιμάται δίπλα μου αυτή η γυμναστική πλάτη κάτι μου θυμίζει .

Ο Shawn ; Τι κάνω εγώ στο δωμάτιο του Shawn ; Γιατί είμαστε στο ίδιο κρεβάτι και γιατί φοράω μόνο την μπλούζα του ΩΧ ΟΧΙ !

"Shawn!" Λέω ψιθυριστά και τον σκουνταω στην πλάτη αλλά αυτός τίποτα .

"Shawn!" Ξανά λεω και του τραβάω μια τούφα από τα μαλλιά αλλά αυτός απλά μουγκρίζει

"Μου κάνουν οι αγελάδες σήκω !" Του φωνάζω και αυτός χώνει το κεφαλι του στο μαξιλάρι οκευ αυτό ήταν ότι πιο γλυκό και ταυτόχρονα Sexy έχω δει .

"Τι θες πρωινιατικα ;" Λέει με βαριά φωνή από τον ύπνο και νιώθω το σώμα μου να παραλύει .

"Τι-τι κάναμε χθες ;" λέω τραυλίζοντας και αυτό σηκώνει το κεφάλι του και με κοιταει με ένα σοβαρό βλέμμα .

"Άγριο σεξ " λέει και εγώ γουρλωνει τα μάτια μου και παγώνω .

"Ο-οχι δεν παίζει θεέ μου τι έκανα ; Απάτησα το Jack και το εκανα και μαζί σου ή πρώτη μου φορά δεν γίνεται να είναι μαζί σου και να είμαι και μεθυσμένη με εκμεταλλεύτηκες" του φωνάζω και σηκώνομαι από το κρεβάτι τρομοκρατημένη .

Αυτός απλά ξανα χώνει το κεφάλι του στα μαξιλάρια αφήνοντας σε κοινή θέα την θεϊκή πλάτη του και αυτόν τον υπέροχο ποπό δεν το είπα αυτό σβήστε το !

Και εγώ ξανά ανεβαίνω στο κρεβατι και μετά πάνω στην πλάτη του και αρχίζω να τον χτυπάω ενώ τον νιώθω να γελαει .

"Να γυρίσω κανονικά ; " μου λέει με πονηρό τόνο άλλα εγώ δεν καταλαβαίνω τι μου λέει στην αρχή και τον κοιτάω με ένα περίεργο βλέμμα και αυτός συνεχίζει να γελάει.

"Σε κοροϊδεύω δεν το κάναμε χθες τώρα άσε με να σηκωθώ γιατί σήμερα πάμε εκδρομή και δεν θέλω να την χάσω " μου λέει και εγώ κατεβαίνω ανακουφισμένη απο πάνω του αφήνοντας τον να σηκωθεί .

"Δεν θα μου πεις γιατί ειμαι εδώ και φοράω μόνο μια μπλούζα σου και εσύ  μόνο το μποξερακι σου ;" τον ρωτάω και αυτό πιάνει μια φόρμα από την ντουλάπα και ένα φούτερ και αρχίζει να ντύνεται χωρίς να μου απαντήσει .

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now