Περίεργη Χαζοχαρούμενη Συμπεριφορά

1.3K 95 37
                                    





Ποιος ήρθε ; τι εννοεί λέγοντας ότι δεν μπορούμε να γίνουμε κολλητοί γιατί δεν γίνεται να μιλάει για εμένα σε εμένα ; δηλαδή μιλάει για εμένα στον κολλητό του δηλαδή στον cam δηλαδή δικό μου κολλητό δηλαδή κολλητό του Jack ;;; Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας ! δεν είμαστε παρέα εμείς τούρκικο είμαστε .

ΠΑΡΤΟΥΖΑ



Σκάσε φωνούλα άλλο μας καίει τώρα όχι οι σεξουαλικές σου διαθέσεις . Γιατί ο θεομαναροκουκλος Shawn μιλάει για εμένα στον cameron ;'



"τι εννοείς ;" τον ρωτάω με ένα μπερδεμένο βλέμμα και αυτός κατάλαβε ότι είπε κάτι που δεν έπρεπε .

"εμμ να -" αρχίζει να λέει και τρίβει τον σβέρκο του .

" Ρε μαλάκα εδώ είστε ; σας έψαχνα μου είπε η jessy οτι σας έβγαλε ο Miller " ο cameron διακόπτει τον shawn πριν προλάβει να μου απαντήσει και γυρνάει και κοιτάει τον cam ξεκολλώντας απο πάνω μου απότομα .

" πριγκίπισσα και εσύ έξω δεν το περίμενα απο εσένα αυτό εσύ είσαι το καλό μας το παράδειγμα αν άρχισε και το αγγελάκι τις ωριαίες καταστραφήκαμε " λέει ο cameron πειραχτικά και μου τσιμπάει το μάγουλο .

" Είδες τι κάνουν οι κακές παρέες άρχισα να γίνομαι και εγώ savage" χαμογελάω και ο cam περνάει το χέρι του γύρο απο τον ώμο μου ενώ ο shawn με έχει καρφώσει με το βλέμμα του . τι έχει πάθει σήμερα ; λες να πέρνει ναρκωτικά ; ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ ΖΩ ΜΕ ΈΝΑΝ ΣΈΞΥ ΝΑΡΚΟΜΑΝΉ !!



" cam ξέρεις που είναι ο jack δεν ήρθε τελικά και ανησυχώ " ρωτάω με την ανησυχία να έχει χαραχτεί στο πρόσωπο μου και βλέπω τον shawn να σφίγγεται . Λες να τον σκότωσε;



"Κοίτα σχετικά με αυτό με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να σε φέρνω για κάποιες μέρες εγώ στο σχολείο δεν μου εξήγησε τιποτα παραπάνω " λέει γρήγορα και τα νεύρα που είχα πριν επέστρεψαν στο άκουσμα της λέξης μέρες.



"ΜΈΡΕΣ ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΤΡΈΧΕ..-Ι ;" φωνάζω έχοντας σκοπό να πω και άλλα όμως το κουδούνι χτυπάει και με διακόπτει . Εγώ αποτραβιέμαι από την αγκαλιά του cameron και φεύγω ξεφυσώντας θυμωμένη αποφεύγοντας τα βλέμματα των παιδιών που μόλις βγήκαν απο τις τάξεις τους . Κατευθύνομαι προς την έξοδο δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω άλλο εδώ μου έχουν σπάσει τα νεύρα όλοι είναι περίεργοι .

Βγαίνω απο το σχολείο πετάω την τσάντα μου στο πεζοδρόμιο και κάθομαι στην άκρη του περιμένοντας μήπως περάσει κάποιο Taxi για να πάω σπίτι .

_Mercy_ [Book 1] Där berättelser lever. Upptäck nu