1.0

10K 1K 450
                                    

Medya: Lil Peep - Benz Truck

Yorumlarınızı okumaya ba yı lı yo rum!! Bol bol yorum yapıp aynı zamanda oy vermeyi unutmayın lütfen💜

Keyifli okumalar!

***

"Ne zaman başlamak istersin?"

Gözlerimi daldığım yerden kurtarıp benimle konuşan kadına döndüm. Ne dediğini kaçırmıştım.

"Afedersiniz, dalmışım. Ne demiştiniz?"

"Diyorum ki ne zaman başlamak istersin? Çalışmaya yani."

"Eğer sizin için de uygunsa hemen şu an başlayabilirim."

Kadının suratını memnun bir gülümseme kapladı. "Harika. Öyleyse sana hemen bir personel önlüğü verelim ve sen de ilk iş gününe başla."

"Tabi efendim."

"Lütfen. O tarz kelimelerden pek hoşlanmam. Adımla seslen. Hei demen yeterli."

Gülümsedim. Sevimli ve samimi bir kadındı.

"Pekâlâ Hei."

"Evet böyle daha iyi. Hadi gel bakalım. Sana önlük verelim."

Peşinden odadan çıkarken aklım dün gece gördüğüm rüyaya kayıp duruyordu. Neden öyle bir rüya görmüştüm ve neden bu kadar gerçekçi hissettiriyordu? Özellikle gözlerime bakarak "Korkma." diyişi beynimden bir ömür boyu silemeyeceğim bir görüntüydü ve asıl beynimi kurcalayan şey de buydu. Beni gerçekten görmüş gibiydi ve bu ürkütücüydü.

Patronum depo olduğunu düşündüğüm bir yere girince peşinden ben de girdim. Etrafa bakınırken aynı zamanda beni bilgilendiriyordu.

"Gündüz vakitleri genelde sakindir burası. Müşterilerimiz akşama doğru doldurur ve şimdiden söyleyeyim yorulacaksın. Kendini çok kötü hissettiğinde masalarını iş arkadaşlarına emanet edip dinlenebilirsin çok abartmadığın sürece. Ah nerdeydi bu önlükler?"

Bir süre daha rafları karıştırdı ve sonunda aradığını bulmuş olacak ki ufak bir sevinç çığlığı bıraktı ortama. Gerçekten sevimli bir kadındı.

"Al bakalım işte önlüğün. Ayrıca, muhtemelen biliyorsundur zaten ama yine de bilgin olsun, akşam saatlerinde sık sık vampir gruplar gelir."

Ne? Hayır, bilmiyordum.

"İçecek olarak genelde kan tercih ettiklerini de biliyorsundur." evet, bunu biliyordum işte. "Gerçek Kan'ları mutfaktaki buzlukta tutuyoruz. Şimdilik bu kadar. Eğer aklına takılan bir şeyler olursa Minhyuk sana yardımcı olur." Gerçek Kan denen şey vampirler için üretilen kanlı içecekti ve adını o bardan alıyordu. Bizler için bira neyse onlar için de Gerçek Kan oydu. Tek fark sarhoş etmiyordu ve sevgili vampirlerimizin kan ihtiyacını karşılıyordu. Böylece insanlara saldırmıyorlardı işte. İçeri doğru yöneldiğimizde eliyle gelen müşterilerle ilgilenen çocuğu göstermişti patronum. Bu az önce bahsettiği çocuktu.

Çocuk duymuş gibi kafasını bize çevirdiğinde gülümseyince ben de gülümsedim. Konuşan patronuma dönünce uzattığı elini tutup sıktım.

"Pekâlâ Jimin. Aramıza hoş geldin o zaman.

***

Tanrım yorgunluktan ölmek üzereydim. Gerçekten de akşamları burası fazla kalabalık oluyormuş. Masalarla üç kişi ilgileniyorduk ve her birimize 7 masa düşüyordu. Tabi benim yorgunluğumun en büyük kaynağı ilk iş günümü zehire çevirmek için buraya gelmiş olan biricik arkadaşlarımdı.

True Blood // Yoonmin ✓Where stories live. Discover now