Capitolul 42

275 22 4
                                    

Sooooooooo, multumeeesc de toate voturile, parerile si nu in ultimul rand de miile de citiri... Sincer nu prea credeam ca merit atata! =)) OK.. sorry de intarziere... 

OK... Numaram invers ... Ultimele capitolee! 

                                                                     4 !!

JA x 

__________________________

-De cate ori ti-am spus ca nu sunt geloasa pe nimeni, pe nici o fata, nici o fana, nici o femeie din lumea asta! De ce naiba crezi ca vreau sa plec de aici? Harry, sa nu te mai prind cu ea de mana in viata mea! E penibil sa te vada cineva de mana cu ea! 

-Dora, termina odata! NU PLEC DE LANGA EA, NICIODATA! 

-Dora, eu am infiat-o pe fata asta! Cum sa nu o tina de mana? E fata lui acum! Trebuie sa aiba grija de ea! am intervenit.

-Voi nu ganditi nici unul? incepu Dora. Ea are aproape nouasprezeci ani, Harry are douazeci, tu ai douazeci si patru! Aveti voi cum sa luati un copil de apraope varsta voastra? 

-DA! DA, AVEM! m-am enervat. 

Dora si precizarile ei. Niciodata nu se poate fara! Dora este fosta mea bona din LA, tata a angajat-o fiindca unul din angajatii lui nu putea sa o tina pe mama lui in aceasi casa si ce a zis "Haide sa i-o dau lui White, ca sa o tortureze pe aia mica!". Am marait in gandul meu. Toate vorbele ei rapide despre ziare, cum a intrat acum o ora in casa, fara sa am habar ca ii mai pasa de mine, fara sa imi fie dor de ea, macar un pic. Dragul asta dintr-o data fata de mine mi-a dat de banuit. Sigur a fost angajata de nepoata sa scoata ceva de la Harry si sa aparem in ziar, ziua urmatoare. Sigur  e asta! PE ziar ne vedem maine! 

-Ma, fiinto! m-am enervat. Fata asta deabia mai traieste, iar tu te gandesti doar la ziare. Fiinta asta nu are decat un rinichi si il taraste dupa ea ca pe ultimul lucru atasat de corp. Doctorii ii spun ca mai mult de trei luni nu mai traieste! Am avut dreptul sa o iau in custodie chiar daca are nouasprezece ani, fiindca are un handicap, nu puteam sa o las singura in continuare! Asa cum a patit pana acum! A fost un chin total viata ei, mama a murit, tatal a murit! A ramas singura pe lume! Nu vreau sa continuie si zilele astea la fel! am plans. 

Harry m-a tras langa el si mi-a zis sa ma linistesc. Am izbucnit dintr-o data in plans, fiindca mi-am adus aminte de mama. Juliette e fata foarte puternica. Eu aveam sapte ani cand a murit mama si voiam sa ma sinucid, iar ea are pe langa si un cancer grav si nu si-a distrus viata prin sinucidere. Dintr-o data nu mai auzeam nimic. Am izbucnit speriata si am cazut din picioare si mi-am lipit fruntea de gresie. Am inceput sa plang din ce in ce mai tare. Prezenta Dorei aici ma distrugea psihic, aducandu-mi aminte cum ma tortura cand eram mica. am urlat sa iasa din casa, insa nu s-a miscat. Cand mi-am indreptat privirea catre ea, mi-a strapuns privirea cu niste sageti. Parca am simtit-o c um vrea sa ma impuste acum, niciodata nu m-a putut suporta, desi a ffost bona mea mai mult de un an de zile. Avea in jur de noua ani cand m-am mutat in LA si am vazt-o ca intra in casa. Prima data am imbratisat-o si i-am oferit o floare facuta de mine din hartie. Mi-a zambit si ziua urmatoarea am vazut-o in gunoi. Am plans jumatate de ora, dupa care am disparut doua ore din casa. Mersesem la Jonathan sa ma joc in casuta din copac. Apoi am rugat-o pe mama lui Jonathan sa ma conduca pana la tata la serviciu. am stat trei ore acolo, iar cand am ajuns acasa am primit o mama de bataie de la Dora pentru ca "O facusem sa se ingrijoreze!".

-Nu vreau sa te mai vad in viata mea! Nu am vrut sa temai vad de cand ai plecat din casa mea din LA! De ce naiba ai venit aici? Sa ma rogi sa fii bona copilului meu, copiilor meu? Scuze. Dar ghici ce?! Daca as avea un pistol te-as impusca! Esti o nenorocita! Mi-am distrus toata copilaria, iar acum vii sa ii spui sotului meu ce sa faca si sa nu faca? Cine ti-a permis asa ceva? Si stii ce? Nu stiu cum fiul tau e asa de normal, probabil ca sotul tau te-a parasit pentru ca a vazut ca esti nebuna! Iesi din casa mea acum! Sa nu te mai vad! am tipat exasperata. 

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now