Capitolul 33

498 24 7
                                    

Imi pare rau ca am postat dupa doua saptamani.... Doua?! Aoleu ce repede a trecut  timpul... -_- Pf... Imi cer scuze! So... Nu trebuie sa continuam cu asta pentru ca evident e vina mea ca nu am mai postat! So... Sorreh!!! 

Soo.. This is the new part, please tell me you like it....! :-ss *laughing* 

                      LOTS OF LOVEEEE,                            

                                                              HB  xxx

_________________________________________

Doua minute pana marele concert. Am aplaudat si le-am urat bafta baietiilor. Am iesit din culise si m-am plasat langa Paul, in fata scenei. In mai putin de doua secunde fanii au inceput sa numere invers, tipand, baietii au inceput sa cante Up All Night, iar in jur toata lumea urla versurile . Am ras si le-am facut cu mana baietiilor. 

Cearta de aseara cu Louis nu fusese prea draguta, insa ma bucur ca ne-am impacat, fiindca era ciudat sa fim in aceasi incapere si sa ne uitam unul la altul. 

-Era si culmea sa fiu certat cu Kim in ziua cea mare, Harry! a ras Louis, facandu-mi cu mana. 

M-am acoperit cu fularul cand am auzit numele meu. Eleanor m-a batut pe umar si mi-a soptit ceva la ureche legat de faptul ca a uitat ca are microfonul la doi centimetri de buze. Am ras si i-am facut lui Louis cu mana. Harry s-a incruntat si l-a bufnit rasul. Vocile lor foarte bune, rasunau cu ecou. Am ascultat, lasandu-ma dusa de val. Cand am auzit vocea lui Liam spunand "Shut the door, turn the light off...", mintea mea a sarit direct la momentul in care ma intalnisem cu Harry. Cand totul era un joc pentru mine. Am simtit udele lacrimi pe obraji. Am inceput sa clipesc rapid si sa ma apar de privirile celor din jur. Cand am ridicat privirea, la refren, i-am putut observa lui Harry cateva lacrimi cazute pe obraz. In momentul acela as fi vrut sa intru in mintea lui si sa pot asculta ce vorbeste cu el insusi, despre ce si sa ii alin suferinta. Urasc sa il vad cu lacrimi in ochi, desi in ultimul timp, sincera sa fiu, mi-as fi dorit sa il vad cu lacrimi in ochi, pentru a vedea daca ii pasa catusi de putin de mine. Sau poate... Nu era vorba despre mine. M-am lasat, plangand jos pe tocuri. Mi-am acoperit ochii cu mainile. Eleanor nu m-a deranjat... Stia deja ca nu am nevoie sa intervina.

Fanii cantau, iar ecranele telefoanelor erau non stop aprinse. Era frumos, Arena O2 plina cu fani nebuni care canta totul, iar ceea ce se aude este perfect.

Perrie m-a imbratisat pe la spate si mi-a sarutat obrazul. Am imbratisat-o din nou si m-a felicitat din nou pentru cele aproape sapte luni ale sarcinii. Am ras, mangaindu-mi abdomenul si plasand un sarut dus cu degetele intr-o partea. Micuta s-a miscat si am simtit cum ceva ma strange si nu ma lasa sa ma misc. M-am decis sa stau linistita si sa cant, insa cand au inceput sa cante " They don't know about us" mi-am inchis ochii si m-am lasat luata de vant. Primul lucru care mi-a venit in minte a fost o fetita cu par cret si gropite in obrajori, cu un zambetul dulce si curat care incerca sa ma prinda in brate insa ajungea deabia la coapse. Am suras si mi-am deschis ochii. L-am privit pe Liam cu paseste in fata si citeste prima intrebare de pe twitter.

-Ati putea canta melodiile care v-au favut celebri? Frumoasa intrebare. Eu unul pot, nu stiu ceilalti daca vor, insa Cry me a river ramane melodia mea de suflet.

-Oh, taci din gura! Toti putem! a facut Harry cu ochiul, razand.

La cativa pasi de mine am zarit o silueta necunoscuta care si-a fixat parul intr-o parte si si-a pus mainile incrucisate la piept si am putut-o vedea cum se indreapta catre backstage aratand ecusonul. Am oftat tare si am simtit un ziunghi.

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now