Capitolul 22

858 38 10
                                    

Everybody, aici avem capitolul urmator! Sper sa va placa si sa lasati o parere mai jos! Va iubesc pe toti si va multumesc mult pentru ceea ce faceti pentru mine! 

            Enjoy the story!!!

                                  Lots of LOVEEEE,

                                                                HB xxx ♥♥!!!

Zilele mele in Paris sunt apropae de sfarsite. Imi impachetez hainele si pornesc catre baie pentru a face un dus, obiceiul meu de mica. Am pus hainele agatate in cuierul de pe usa si am intrat in cabina eleganta de dus. Am pornit muzica si am lasat stropii de apa sa-mi ude pielea fina. Gelul de dus imi relaxa, mai mult decat ma asteptam, pielea corpului, masandu-mi cu grije zona abdomenului, lucru care ma facu sa ma gandesc la copilasul care in cateva luni va respira aerul poluat al oraselor mari un vom merge odata cu Harry. 

Stabilisem cu Harry ca eu si copilul sa mergem cu ei mereu in deplasari. Cu toate ca manager-ul lor a fost mai greu de convins, ii voi ajuta de acum in colo cu programul pentru orice zii din anul de vine, iar banii sunt acceptabili. Am iesit din dus, infasurandu-mi corpul in prosopul alb de baie. Mi-am ales o lenjerie intima din dantela neagra si am pus prosopul intins pe cuier in baie. Am luat lotiunea de corp si mi-am uns manile, picioarele, abdomenul, spatele si gatul, simtindu-i frumosul miros de fructe de padure, grapefruit, flori si esente perfect alese de parfum. I-am simtit mana mare a lui Harry, urcand pe spatele meu si intrand pe sub sutien. Se prinse de mine si se apropie, frecandu-si soldurile de suprafata moale a patului. 

-Hmmm... imi miroase pielea si se incolaceste cu corpul in jurul meu. Mirosul perfectiunii! trage aer in piept, inhaland mirosul frumos al lotiunii daruite de el.

Am suras, lasandu-ma pe spate, odata cu el. I-am luat mana mare si i-am sarutat-o, asezand-o pe inima mea ce batea tare. Mi-a sarutat fruntea, asezandu-ma in pat cum trebuie. S-a ridicat, sprijinindu-se in mainile sale musculoase imi saruta abdomen, urcand catre gat, pe care il umplu cu saruturi umede si pline de pasiune, usor catre buze, muscandu-mi buza inferioara, jucaus. Incepu sa se joace, nebunatic cu mine, avand grije sa nu fac vreo miscare prea brusca sau sa pot sa lovesc cumva burta. I-am prins parul cu mainile mele mele micute si i-am pozitionat capul langa urechea mea stanga, lasandu-l sa coboare putin catre gat si sa-l sarute pasional. Dar dintr-o data cu o respiratie greoaie isi fixa fruntea deasupra fruntii mele, putandu-i simtii respiratia greoaie, dar calda.

-Nu mai am nevoie de nimic... Am totul aici cu mine! a zambit, apropiindu-se din nou de buzele mele si sarutandu-le. 

-Don't let me go, Harry! Don't let me go!  

-No, I'll never let you go! I promise! 

-Te iubesc! am soptit la urechea lui.

-Si eu... Si inca cat! a suras, facand o pauza. Erm... Mergem si noi sa ne mai plimbam pana plecam inapoi in Londra? s-a pus in stanga mea, privindu-ma atent. 

-Desigur! m-am ridicat din pat. 

Mi-am acoperit corpul cu o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta si un tricoul larg pe care il bagai in pantaloni, iar tenesi All Star de culoare alba veneau perfect. Mi-am prins parul lung intr-un coc lejer in varful capului si imi luai geanta neagra pe umar. Harry imi prinse mana si deschise usa, iesind pe holul lung. Spre bucuria mea nici o persoana nu era pe hol, iar liftul era la etajul nostru. Am alergat sa prindem liftul si am apasat butonul P catre intrarea frumos decorata a hotelului. Buzele lui Harry imi lasara un sarut pe buzele mele uscate. 

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now