Capitolul 26

687 32 14
                                    

OK... Asta e noul capitol! Sper s ava placa ca si celelalte capitole! E siropos! Va spun de acum! :3 Sper ca o sa va placa! Va iubeeeesc!  Astept pareri! 

    Enjoy the Story,

                     Lots of LOVE,

                                        HB xxx ! 

                          -------------------------------------------------------

TEXAS. Cine nu-si doreste sa ajunga aici? Cel mai frumos stat din toata America de Nord. I-am prins mana lui Harry si l-am oprit pentru a-l privi. A zambit si a plecat capul, zambind larg. Am zambit si i-am dat parul de pe frunte in spate.

-Tu chiar vrei sa ma omori? a inceput, razand jucaus.

-Ce? am zambit, ducandu-mi capul pe spate.

-Nu mai zambi asa la mine? a exclamat, facandu-si ochii mici si prizandu-mi talia.

-Coinacule! am ras cand m-a luat in brate si m-a invartit.

Am coborat din bratele lui si am vazut masina, mergand spre ea si intrand pe bancheta din spate in Range Rover-ul lui Megan. 

-Ce faceti, dragilor? a zambit fata. Ahaa! Deci tu esti impostorul, nu? 

-Ce? a ras. 

-Impostorul de i-a furat mintile lui Kim! Bucura-te pentru ca nu se indragosteste asa de repede de un tip! Crede-ma, am vrut sa incerc! 

-Nu o asculta! am ridicat nasul, facand fitele pe care le foloseam mereu in jocurile din copilarie. 

-Nu mai face asta! Harry nu place o fitoasa, printesa Rampuzel! 

I-am scos limba si l-am privit pe Harry cum imi fura zambete, privindu-ma in ochi. Ochii lui verzi ca un smarald au inceput sa sclipeasca si imi prinse capul si il tinu sub bratul lui cateva secunde. Cand l-am ridicat, mi-am scuturat capul si am privit trei de Harry cum se invart in fata ochiilor mei. 

*

Masina lui Megan a parcat insfarsit in fata casei bunicului meu. Am coborat  si am alergat catre terasa din spate unde il gaseam pe bunicul mereu. Acelasi om,  zambitor, citind ziarul si razand la fiecare boacana a celor din  presa. Am alergat si l-am imbratisat tare. Aceiasi ochi caldurosi si aceleasi mani calde care te cuprind intr-o adevarata aurora de caldura, facandu-te sa te schimbi de la nimic in cel mai bun lucru 

-Anne? 

-Da, bunicule! am zambit, imbratisandu-l. 

-Uite-o pe fata mea! Ce faci, Anne? m-a imbratisat, privindu-ma in ochi. 

-Am venit din vacanta! Si am zis sa trec pe aici sa te vad ca mi-era dor de tine! 

-Vreau sa iti spun... Adica tin mult sa-ti spun ca baiatul acela e un tip foarte bun! imi place de el! E asa calm si te iubeste, am vazut in ochii lui, cand a vorbit de tine, saptamana trecuta la TV International! a zambit bunicul. 

M-au cuprins lacrimile si cat as vi vrut sa nu plang, nu m-am putut abtine si mi-am dus privirea la umar pentru a  ascunde lacrimile. I-am simtit prezenta lui Harry in spatele meu si vocea bunicului, felicitandu-l parca. 

Am intrat in casa si am urcat la etaj, unde stiam ca era camera mamei. Am patruns in camera cu usa alba. Aceleasi beculete, aceleasi poze, aceleasi statuete, aceasi camera. M-am asezat pe pat si am traas aer adand in piept. Am ocolit patul si m-am asezat de dinaintea biroului pe podeaua calda. Am deschis usita biroul si am luat primele foi pe care le-am vazut. Frumos puse intr-un dosar cateva foi ieseau in evidenta. Am scos una din tipla si am inceput sa citesc: 

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now