Capitolul 41

312 22 9
                                    

Insfarsit, dupa o luna de zile am mai postat si eu, imi pare rau, insa scoala m-a omorat cu totul! Asa cum stiti pe 18 iunie, ILWtP va face un an de la  "lansare"  asa ca in ziua de 18 voi fi foarte fericita sa raspund la orice intrebare pe care veti vrea sa mi-o adresati. 

sooo, sper sa va placa 41! <3 

Announcement!!!! INCEPE NUMARATOAREA INVERSA CATRE SFARSITUL CARTII! <3 

                                          5 

                 JA  xxx ♥♥

______________________________________________

Sunt mai mult de trei saptamani de cand mana lui Harry nu a mai atins-o pe a mea. Mai mult de patru sute de ore. Nici sa iti poti imagina. Niciodata nu am simtit aceasta greata. Greata ca poate el, se vede cu alta. 

Anne a incercat sa ma faca sa o las pe Darcy la ea timp de trei saptamani. Insa nu a reusit. Cearta mea a ajuns pana la Anne, insa cand m-am certat cu Anne, totul s-a inrautatit: Harry a inceput sa ma injure. 

-Nu esti buna de nimic! imi aduc aminte si acum cum a urlat. Esti degeaba! 

Bineinteles, in final am aflat ca acelea erau niste droguri in bautura lui care aveau efect patruzeci de ore. Insa odata cu plecarea lui in Europa, am ramas singura, fiindca nu am mai vorbit la telefon cu el de atunci. Mi-a trimis un mesaj odata... Acum vreo doua saptamani ca e bine si ca nu am de ce sa imi fac griji. Telefonul fix a sunat de cinci ori pana acum insa m-am mutat ieri din casa din Beverly Hills. Nu mai puteam sta acolo, amintirile cu Harry, cerandu-ma de sotie si sarutandu-ma erau prea tari si prea in casa lor. Paul m-a mutat de acolo, Harry stie, insa nu mi-a spus nimic.

Acum, locuiesc cu fratele meu, mai mereu plecat la spital. Parca, pacientii americani s-au inmultit de cand m-am mutat eu la el. 

-Am plecat! Am plecat la serviciu, K! 

Am incercat sa il sun pe Harry de zeci de ori: de pe telefonul meu, de pe telefonul lui Johnie, cu numar privat, iar pe Niall l-am innebunit cu mesajele. 

-Nu are nimic, Harry e OK! Doar lasa-l o perioada mai grea! 

-Niall, e in perioada asta de trei saptamani! Tu realizezi? Eu si Darcy nu mai facem fata aproape deloc. 

-Da, stiu! Iti promit ca o sa fie bine! 

-Desigur! ma plang.

                           -Niall, sa taci! Sa nu ii zici nimic lui Kimmy! o voce din spatele 

-H-H-HARRY? Niall! Niall, da-mi-l! Da-mi-l la  telefon! Acum! m-am  zbatut. 

-Nu poate vorbi! 

-Cum adica? 

-Nu poate! Scuze trebuie sa inchid! Pa! s-a grabit. 

 Mi-am lipit palma de fata. Mi-am sters lacrimile care imi curgeau din ochii si am realizat ca trebuie sa fiu puternica. In mai putin  de o ora voi avea un reportaj de dat. De data asta voi fi eu in locul vedetei, iar o studenta la Jurnalism imi va pune intrebari legate de cariera mea. 

Niste pumni in usa au inceput sa ma sperie. M-am indreptat speraiata catre acolo. Corpul lui Anne stralucea pe vizor. Am deschis si am dat sa o intreb ce cauta aici. Mi-a pus mana la gura si mi-a zis sa tac. Lacrimiile din ochii ei m-au strapuns ca pe un gladiator cu sabia in inima. M-a privit de la departare. Nu imi venea sa cred ochilor. Imi jurasem mie ca nu il voi mai lasa pe el, cat si pe ea sa intre aici. Prea ma speriasem ca a doua oara va fi fatal. 

In love with the prey (in curs de editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum