Capitolul 37

408 21 10
                                    

OK... Imi pare extrem de rau de intarziere, insa am avut probleme cu computer-ul. Imi pare extrem de rau, sper ca ma intelegeti! Aici e noul capitol! Sper sa va placa si sa merite un comment si un vote! 

          Love you a lot,

                                           HB xxx♥♥

____________________________________

Ridicandu-mi privirea din cartea mea, o vad pe Amy, umbland de nebuna prin camera.

-Unde e? Unde e?

-Ce sa fie? am intrebat-o incercand sa o calmez.

-Dosarul cu certificate!

Sora mea a ajuns in oras numai pentru niste certificate care sigur le are in masina sau in primul dulap din casa. Si-a dat parul la o parte de pe umar si a inceput sa intoarca toata camera pe dos. Am strigat la ea, insa nici un raspuns:

-Amy!!!!! am urlat deprimata.

-Ce naiba vrei si tu? Tu joci in telenovele! a zis, continuand sa dea toate lucrurile la o parte.

-Poftim? am silabisit.

-Joci in telenovele,tu nu stii cum e lumea reala! a continuat bagandu-si nasul in hartiile tatei.

Prima oara cand vroiam de a dreptul sa ii bag mainile in gat, surorii mele. Aveam cateva cuvinte care sigur ar enerva-o si ar face-o sa urle si se traga de par, insa ma abtin. Am marait in jurul meu.

-Ce iubit mai ai si tu, Kim! a spus razand. Nici macar nu poate sa iti spuna ca nu e in stare sa tina un copil! Lasul dracului! a ras.

M-am ridicat in capul oaselor si am inceput sa respir rapid. Mana calda a lui Amy mi-a incalzit coapsa dezgolita. M-am departat de ea, coborand din pat. M-a intrebat ce am si am coborat in bucatarie. Mi-a urlat numele si vazand ca ma urmareste m-am ascuns in baie.

-Kim! Kim! Am sa iti arat ceva... Deschide!

Insa ce cauta aici? Sora mea... Nu am mai vazut-o de mai mult de cinci ani si nici nu suna fiindca eu ii pierdusem numarul de telefon. Am deschis usa si am respirat greu si privirea meas-a intalnit cu a lui Harry. Ochii lui verzi patrunzatori si buclele lui superbe parca imi zambeau. Ochii mei s-au umplut de lacrimi si l-am imbratisat cat de tare am putut.

-Kim... Ar trebui sa ne lasam pagubasi acestei lupte... Incep sa o iubesc pe Kendall!

Buzele mele au inceput sa tremure si m-am departat din bratele lui.

-Eu... Eu vreau sa luptam pentru noi, iar tu intri in vraja acestei fete?

M-am enervat si am dat cu pumnul in perete. Venea pe urmele mele ai am intrat in living.

-Kim oricum nu va dati nici o sansa! a zis Amy.

-Esti un nenoricit! Eu credeam in noi, in viitorul nostru! i-am lipit o palma.

Am plans, dand cu mana in masa. Mi-am sters lacrimiile cu ambele maini ca sa las celelalte sa curga. A venit spre mine si s-a asezat pe canapea, mangaindu-mi spatele. Am respirat greoi si i-am tras o privire ucigatoare. I-am luat mainile de pe spatele meu si m-am mutat mai pe marginea canapelei. Am dat cu mainile in masa. 

-Ba, hai ma sa nu o mai lasam sa fiarba atat! am auzit un urlet.

Apoi Nall a intrat cu un tort imens, iar toti au inceput sa cante "La multi ani!". Cand mi-au dat seama ce scrie pe tort, i-am dat o palma lui Harry pe spate. M-a prins in brate si mi-a sarutat cestetul capului, intorcandu-mi capul pentru a-mi saruta buzele.

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now