Capitolul 10

1.1K 57 20
                                    

Deci...am schimbat prefixul! Am ajuns la capitolul 10 si observ ca am cativa cititori! Va multumeesc mult, mult, mult de tot! Fara voi nu as continua! Numai datorita voua, continui! Multumesc mult! 

Am multa incurajare din partea prietenelor mele cele mai bune si a voastra, cititorilor mei fantastici, care apreciaza ceea ce fac. MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU TOT! LOVE YOUUUUU! B xx

Nici macar ceasca de cafea nu reusise sa ma trezeasca destul de bine in dimineata asta. E ora 9:30.... Lumina soarelui imi facuse ziua mai frumoasa, dar tot adormita eram. Noaptea petrecuta cu Harry,aici, ma facea sa ma apropii de el. Ochii aia ai lui, zambetul pervers de pe chipul lui cand te vede in lenjerie intima, parca iti spune: "Haide odata renunta si la alea, stiu ca ma vrei!". Dar totusi, aici vorbim de Harry Styles, pop-star-ul britanic care le da pe fete peste cap. Nici acum nu pot sa cred ca am ajuns sa stau cu un asa tip. Tata imi alesese aceasta slujba pentru ca asa sa nu ma ia nici un baiat. Pfff... Si-a ales foarte bine. Imi torn o alta cescuta de cafea si o duc usor la buze, pentru a soarbe cativa stropi. 

-Ah! exclam dintr-o data.

-Ce e? Te-ai ars? intra Harry si arunca un CD pe bar. 

-Ah, da! Si cat de tare! 

Si-a mutat corpul de pe scaun, cu pasi mici catre mine. Isi incolaci bratele in jurul bratelor mele firave si a inceput sa se miste stanga-dreapta, parca pe un ritm lent. M-a privit de sus, a zambit si a continuat sa ma studieze atent. Buzele mele au inceput sa tremure de emotie, insa imediat au fost oprite de sarutul pe care mi-l intiparii el. Nu stiam daca e normal, dar buzele lui aveau o savoare de care nu m-as fi dezlipit vreodata. Si-a indepartat buzele de ale mele si mi-a ridicat parul de pe umar pentru a vedea frumosul loc mov pe care mi-l facuse seara trecuta la concert. Si-a umezit buzele cu limba lui, urmand sa se apropie si sa ude acel loc. Multumit de treaba facuta si-a condus mana catre spate, coborand usor catre fund. M-a apropiat mai mult de el, strangandu-mi-l si razand profund la auzirea geamatului meu. Si-a indepartat corpul,fericit si s-a asezat pe unul din scaunele inalte din fata barului. 

-Si cu ce ma servesti si pe mine, domnisoara White? rase el,profund, cand ma vazu cu mana la gat. 

-Ai vrea ceva, gen, ciocolata calda? am inceput, nestiutoare. 

-Asta beau eu dimineata? intreba, ridicandu-si spranceana. 

-Niste lapte... Are vitamine si proteine pentru muschii astia! i-am atins eu bicepsii, parca, mandrea de ceea ce fac. 

-Erm, perfect! Astazi vii cu mine la sala! spuse el, imediat ce primi paharul cu lapte si lua o gura din el.

-Erm... OK...?

Pregati rapid si micul dejun pentru amandoi. Am povesti cateva amintiri din copilarie, razand si glumind pe seama trecutului nostru. 

*

Ma privi de la distanta si ramase cu acelasi zambet tamp pe fata timp de secunde bune. Imi amintisem de primul meu baiat care il placusem. Era cu un an mai mare decat mine, avea ochii verzi, par drept si un comportament de bad boy. Nici nu-mi trecea prin cap ca imi palce de prietenul meu cel mai bun. Acum este un veritabil doctor in USA si dadea din cand in cand semn de viata pe facebook. Imi spusese ultima data ca are multe operatii si ca asteapta sa ne vedem. Vazusem poza de pe facebook si arata total altfel... Avea parul carliontat, ochii tot la fel de verzi si era inalt. Semana putin cu Harry, insa nu-i puneam gropitele lui Harry pe langa cele ale lui Tommy. 

-Hey? imi facea Harry cu mana. 

-Pufff ... Semeni cu Tommy! am inceput dintr-o data cu un accent de americanca.

In love with the prey (in curs de editare)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora