Capitolul 39

412 22 10
                                    

Imi pare nespus de rau ca nu pot posta la saptamana si ca postez la  o saptamana si cateva zile diferenta. Am inspectie in scoala si trebuie sa invat neaparat. Am avut de citit o carte de sambata pana ieri si sa ii fac recenzie, mi-e destul de greu sa scriu si atatea pagini pe wattpad. Sper sa ma intelegeti! 

DAr sa nu cumva sa uitati ca eu va iubesc si ca va multumesc pentru ce faceti pentru mine! Pentru mine conteaza fiecare citire, fiecare vot, fiecare lucru micut!  Multumeeeeeeeeeesc! <3 <3 

                         HB xxx ♥♥

______________

Mainile lui mari s-au incolacit in jurul bazinului meu. Mi-a sarutat abdomenul si i-a multumit lui Dumnezeu pentru ce mi-a adus pe lume. I-am zambit si i-am bagat capul sub bratul meu. Imi fusese dor de corpul lui bine facut si de perfectiunea ochiilor lui caprui-verzui. L-am mangaiat imediat ce am avut parte de fata lui impecabila in brtele mele. Mi-era drag sa il vad langa mine. Ochii lui stralucitori si buzele lui rosiatice ma atrageau pana si acum. Corpul lui statea aproape peste mine, am zambit, atingandu-i obrazul infierbantat cu mana mea osoasa. Parul lui ridicat intr-o frizura bine fixata statea perfect in ciuda pozitiei in care statea.

-De cand nu te-am mai vazut, Ben Robert White!

-Asa e! Asa e, Kim White!

Nu e geamanul meu, sotul, verisorul sau unchiul meu. Numele nostru este doar o coencidenta! Este colegul meu de serviciu. Scriam impreuna aceiasi parte din ziar. Insa am avut o relatie cu el acum ceva timp. "Ce ciudat este sa fi in aceiasi camera cu fostul tau iubit!" mi-am zis. Mi-a lipit un sarut pe nas si i-am simtit toata caldura pe nasul meu. Imi era greu sa cred ca il vedea pe Ben langa mine. Nu mai vorbisem cu el dd luni intregi, poate ani.

-Cum mai e la The Sun?

-Super, a facut o pauza. Naspa, Gerry a luat-o razna! Cred ca se va inchide in curand! s-a intristat.

Am oftat, trista. Voiam sa ma duc cu Darcy sa ii arat unde a lucrat mama ei si cum a ajuns la tatal ei. I-am soptit la usita incubatorului ca tatal ei o iubeste si a inceput sa se intoarca pe o parte si pe alta. Am oftat, soptindu-i altceva. S-a linistit, vrand sa iasa din incubator. Am scos-o si am leganat-o. I-am oferit sanul si inceput sa manance cu ardoare. A plans cand a simtit mana lui Ben pe manuta ei. Sintea ca nu e tatal ei, stia asta si nu aveam cum  sa o schimb. Nu il vazuse niciodata insa il cunostea.

Usa salonului mi l-a oferit pe Gerry pe tava. Am ridicat din sprancene, plimbandu-ma cu fetita prin salon. Nu imi venea a crede ochiilor.

-Aici ai ajuns, White? s-a mirat.

In ochii lui erau lacrimi cand s-a apropiat. Il simteam stresat. L-am intrebat ce a patit, iar mana lui m-a atins. A tacut pentru o perioada, timp in care am incercat sa il incurajez cu cat puteam.

-Fata mea a fost lasata insarcinata de un nenorocit! 

-Stai linistit, nenorocitul se va intoarce inapoi si va sta cu ea! Maine poimaine o aud ca se marita cu el! am zambit.

A facut o pauza mare. Si-a fixat ochii intr-un loc fix. A oftat tare si s-a intors spre mine. A vrut sa zica, dar a tacut. M-a fixat si a intraznit:

-Asa cum a facut Styles cu tine?

Zicerea oricui pe numele de familie, insa ma stresa prea mult in momentul de fata. Am oftat si i-am trimit o privire strapungatore. S-a uitat fix la mine:

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now