a n u n t

800 34 11
                                    

OK.... Cred ca v-am omorat pana acum, nu-i asa? Cred ca mi-a iesit ce vroiam sa fac! :)) Nu mai am ce sa fac! OK... Alea cateva cuvinte din pagina anterioara erau o farsa pe care am vrut sa o fac... Toti ati muscat momeala! Hahaaaa!*ras malefic*. 

As vrea sa stiu daca, chiar contez pentru voi... Daca cartea mea va place, daca cartile mele va plac, ideile mele, daca are rost sa continui, daca merita... Chiar vreau pareri, vreau sa stiu ce simtiti cand cititi! Haidaa,  faceti asta pentru mine? Merit atata? Ah, ah? 

Sper ca v-a placut ce v-am facut! Hihi, nu va dau nici un topor, cutit sau un pistiol sa ma omorati, sunteti minori! :-w! :-P  Sunt cu ochii pe voi... :-w :)))

-

-

-

-

Soooo... Mai jos aveti ceea ce va intereseaza! :)

           Hope you like it! :) 

                                   Lots of LOVE,

                                                    HB xxx ♥♥!!!

P.S.: Sa nu credeti ca o sa scapati de mine asa de usor! Nu ma voi lasa de scris! Aici ma descarc si imi pun toate trairile mele din muzica. Si sper ca iese bine?! Ma rog sper sa credeti ca sunt OK... ♥ Va iubesc enorm de mult si vreau sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru mine. Acele votes, reads si comments inseamna enorm. Inseamna ca imi apreciati munca si vreau sa va multumesc din tot sufletul! Cu toata dragostea, asta a fost Harriet pentru fans!!! :))))))))) ♥♥♥ ☺

                                                                       Capitolul 24

Vocea calda a lui Anne m-a trezit usor. Am simtit cum s-a asezat in pat si m-a privit pana ce ochii mei i-au privit pe ai ei. 

-Astazi e ziua cea mare! Harry ajunge in Anglia! mi-a zambit.

Arunc repede ochii pe calendarul de pe perete. Intr-adevar, este din nou luni, lunea care era programata venirea lui Harry inapoi in Anglia. Perioada ce trecuse ma sunase non-stop. Dimineata, seara, la pranz, noaptea sa vada daca ma simt bine. Intotdeauna dimineata geaseam un apel sau un mesaj pe telefon. 

Ora decalata dintre Anglia si Australia, ne deranja, doar cand venea vorba de noapte. Eu ma culcam cel tarziu la ora unsprezece, in timp ce acolo era ceasul deja dimineata, deja opt. 

M-am dat jos din pat, incaltand papucii mei pufosi. Am coborat in bucatarie, la insistentele lui Anne. Micul dejun era bine aranjat, ca in fiecare dimineata. Gemma si Anne au luat loc pe scaunele de langa mine si am inceput sa mancam.  Am luat o gura de ciocolata calda si am ras la gluma lui Anne. 

-Stii, Kim... Ma bucur ca l-ai cunoscut pe Harry! SUnteti superbi impreuna! Pe mine nu ma intereseaza ce zice lumea din afara. Mi-e-mi placi, imi esti draga si as vrea sa ramai cu Harry, a inceput Gemma, atingandu-mi umarul si zambindu-mi cald, umplandu-ma de fiori.

-Eu, ca mama, sunt prima care vreau sa stiu cu cine sta copilul meu. Insa acum nici nu mai vreau sa aud insulte la adresa ta! Mi-e-mi placi mult si as vrea ca tu si Harry sa cresteti copilasul ala  impreuna si sa aveti o familie frumoasa! mi-a atins umarul, privindu-ma cu caldura si facandu-ma sa plang de emotii. 

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now