Capitolul 13

1K 44 12
                                    

Erm... Cum obisnuiesc in ultimul timp sa scriu ceva inainte sa inceapa urmatorul capitol, o sa incep si acum. Sper sa va placa si acest capitol ca si celelalte si va informez ca voi posta cam la 3-4 zile next-urile, pentru ca vreau sa aveti si voi timp sa cititi, sa nu va ingreunati, poate unii nu au timp sa citeasca. :) 

Pai haide, sa-i dam bice... Si aici e Capitolul 13! 

Sper sa lasati o parere. MUltumesc ca cititi! Si nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc celor care mi-au dat FOLLOW!  

Va iubesc mult, mult, mult de tot! B xx

-Jess? Poti veni sa ma iei? Eu sunt externata acum! i-am spus lui Jessie cand a raspuns la telefon. 

-Desigur! Acum venim, suntem pana la "The Reader" sa iau eu niste carti ca sa citesc. Mai patru carti si venim, parca o vazui eu pe Jessie, zambind.

Am inchis telefonul si l-am lasat pe patul moale din incapere. Facea drumuri si alte drumuri prin incapere cautand o scapare din mainile lui Phillip. Insa nimic nu venea asupra mea. Mi-am alungit privirea catre telefonul care se aprinsa si imi arata un mesaj pe ecran: 

-Sunt OK, iesim asta seara, babe? citesc eu pe un ton sarcastic. Ce mai vrei si tu, Tud? am zis, inainte sa il sun. Erm... Tud, esti OK? 

-Kim? Erm... Da? De ce sa nu fiu? 

-Pentru ca mi-a trimis un mesaj cu "Iesim asta seara?"?! 

-Ah... Doamne, nu vroiam sa ti-l trimit tie... Ma vad cu o fata pe care vreau sa o cer de sotie, zise el fericit.

-De sotie? am ras. Bravo, Tud! Oh... Ce dragut! Ma bucur pentru tine! i-am marturisit cu un glas fericit. 

-Multumesc, sa vedem cum reactioneaza si ea azi. 

-O sa fie bine, fratioare, stiu asta! il incurajai eu. Anunta-ma cand ai terminat seara cu ea, OK? 

-OK. 

Am inchis telefonul si m-am asezat fericita pe pat. Am intrat pe facebook si mi-a aparut o poza cu mine si cu Harry, iar la descriere era: <<Imi lipstiti impreuna... Va vreau inapoi!>>. Numele persoanei care zisese asta era Jade Johnson, lucreaza la One Direction. "Clar e Directioner!" am ras in sinea mea. Am vazut ca imi daduse Add, si acceptandu-i cererea, am vazut cum a intrat pe chat si a inceput: 

"Dar ce e cu Harry? Ce e cu tine, Kim? Tu esti reporterul meu preferat de la The Sun! De ce ai facut asta? De ce nu stai cu Harry in continuare? Si cine e de vina? Gully, cumva?"

"Uite, pustoaico, Harry si cu mine... Am fost <<Karry>> doar pentru reportajul meu... Insa acum, a devenit mult mai mult... Si eu am nevoie de el... Nu stiu daca el are nevoie de mine... Insa asta e decizia lui... Nu pot sa nu-i respect decizia! Pentru ca il... il... iubesc... "

"Dar de unde stii ca te uraste?" rase, punand emoticonul respectiv. 

"De unde stii tu ca nu ma uraste?" i-am intors imediat intrebarea.

"Bine... Stiu sigur ca nu te uraste... Oh, te rog! Vorbim aici de Harry Styles! Tipul asta e cel mai emotiv copil pe care l-am cunoscut! Nu are cum sa nu ii fie dor de tine! Asculta... Daca nu il interesa, sigur statea cu tine in continuare... Nici nu se despartea de tine, doar pentru ca esti reporter! Stii... ?"

Citind ultima fraza, m-am oprit, inchizand facebook-ul, lasandu-mi iPhone-ul pe pat.  Am oftat, aruncand telefonul pe suprafata moale a patului. M-am ridicat si am scos cartea din geanta. I-am studiat din nou coperta si a deschis-o la pagina 153:

In love with the prey (in curs de editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum