Capitolul 11

1K 51 12
                                    

Pot spune ca actiunea deabia a inceput! ma simt extraordinar de bine cand vad ca am cititori din ce in ce mai curiosi sa vada ce se mai intampla cu Harry si Kim. 

Kim va fi prinsa intre Phillip si trecutul cu Harry, iar cel mai bun prieten al ei, Tud se va intalni cu o fata din orasul lui natal. 

Inca odata multumesc mult ca apreciati si v-as ruga sa scrieti o parere intr-un comment, chiar jos in spatiul pentru comment-uri. 

P.S.: Sper ca nu e o problema ca postez o data la cateva zile. :) 

~ Thankssssssss! xx

-Deci asta e ceea ce ai vrut tu sa faci, nu? incepu cretul, nervos. Sa ma faci de ras in fata a milioane de oameni,cititori The Sun, nu? 

I-am privit corpul mare, stand pe loc, iar mainile sale, plimbandu-se nervoase pe langa corpul lui. Din cand in cand isi inclesta mana intr-un pumn, vrand sa loveasca barul de nervii stransi asupra mintii sale. S-a apropiat spre mine, iar eu ramasai fara glas. A tras aer in piept si s-a oprit pentru cateva momente. Apoi mi-am facut putin curaj pentru ai intoarce favorul - favorul de a vorbi. 

-C-ce tot vorbesti? m-am balbait eu, putin, privindu-l cum se uita la mine, studiindu-ma din cap pana in picioare, incruntat. 

-Esti unul dintre ei, nu? Esti un reporter de ala care vrea inima, corpul si muzica sufletului vedetei pe tava. Intreaga poveste acelui om simplu pe tava ei. Iti vrei prada intre degete ca sa poti sa iti iei o gramada de bani pe seama saracului om, nu-i asa? facu el o pauza, dupa care isi ingrosa vocea: Zii, nu-i asa? ma asalta el cu intrebari. 

-E-eu... Nu stiu ce sa zic.

-Pai da... Nu stii ce sa zici...

O pauza lunga urma, in care el statu si se gandi la tot ce se petrecuse... Isi mai arunca putin ochii pe foile reviste si mai citi randurile care probabil il facuse sa se comporte asa. L-am privit cu ochi firavi, tristi. Privirea lui s-a indreptat catre mine.... Ma ura, se vedea. A aruncat din nou revista pe bar si s-a asezat nervos pe scaunul cel inalt din partea opusa mie. M-am ridicat si am luat un pahar cu apa pe care il l-am inmanat cu teama. 

-Poftim... am zis cu teama. 

Nu am primit nimic in schimb, dar o privire dura. Nervii ii invadasera toata mintea. A dat nervos cu mana peste paharul meu, acesta cazand pe jos si spargandu-se. Un ciob din cele mai mici imi strapunse piciorul. Am urlat de durere, urmand sa ma asez pe scaun si sa suport cosecintele. Dintr-o data vocea lui se auzi din coltul celalalt al bucatariei. 

-Si... Esti un reporter, nu? 

-H-Harry... Eu nu sunt un... 

-Ah... Si de aia am gasit asta in geanta ta si am auzit inregistrarea de la aproape toate momentele in care ai fost cu mine undeva... Inclusiv cand am fost la mine... 

-D-de-de unde ai asta? 

-Din geanta ta, nu ai auzit? zise nervos baiatul, aruncand obiectul de dinaintea mea. 

-Harry... Stiu ca...

-Nu stii nimic! Zi-mi!  Asa e? Asa e ca vei lua 50.000 de lire sterline de pe urma mea? 

-D-de-de unde stii asta? am continuat cu teama. 

-Pfff... Deci tot ce s-a intamplat in noptile astea a fost doar o minicuna? Adica eu pentru tine am fost o minciuna, nu-i asa? zise el, iar vazand ca nu raspund concret mai continua, dar cu un ton mai ridicat: Nu-i asa? apoi pufai, nervos. Pfff, si eu care te iubeam. 

In love with the prey (in curs de editare)Where stories live. Discover now