Κεφάλαιο 47

653 130 2
                                    

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα. Οι δύο πρίγκιπες του βασιλείου του αέρα, συζητούσαν ευχάριστα μαζί της, όλο το βράδυ. Ο Λεόν την κοίταζε επίμονα  αλλά ο Νικόλαος, που καταλάβαινε την αμηχανία της αδερφής τουπροσπαθούσε να του αποσπάσει την προσοχή .

"Πάμε να καθίσουμε στο σαλόνι, να πιούμε κατι" του πρότεινε ο Νικόλαος και σηκώθηκε από το τραπέζι. Αυτό ήταν και το σήμα, για να σηκωθούν και όλοι οι υπόλοιποι. Ο Νικόλαος άπλωσε το χέρι του μόλις έφτασε δίπλα στην αδερφή του, για να την συνοδεύσει. Πηγαίνοντας προς το σαλόνι ο Νικόλαος της είπε σιγά για να μην τον ακούσει κανένας άλλος:

"Μην αισθάνεσαι άσχημα για τον Λέο. Εκείνος πρέπει να αισθάνεται άσχημα, γι αυτά που έκανε"

"Μόνο η παρουσία του, είναι αρκετή για να μου προκαλεί εκνευρισμό. Αλλά μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά" του απάντησε η Νατάσσα με σιγουριά.

Στο σαλόνι οι γυναίκες συγκεντρώθηκαν γύρω από το τζάκι και συζητούσαν, ενώ οι άνδρες κάθισαν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και μερικοί, όπως ο Δημήτρης και ο Νικόλαος στάθηκαν ακουμπώντας στο πλαίσιο του παραθύρου, συζητώντας μεταξύ τους. Μετά από λίγο πλησίασαν τις γυναίκες και ο Δημήτρης πήγε και στάθηκε δίπλα στην Νατάσσα:

"Πως είσαι;" τη ρώτησε με ουδέτερη φωνή.

"Είμαι καλά, εσύ τι κάνεις; Ο πατέρας σου είναι καλά;" ρώτησε με πραγματικό ενδιαφέρον.

"Σου στέλνει τους χαιρετισμούς του και μου είπε να σε προσκαλέσωσε πρώτη ευκαιρία να μας επισκεφτείς στο παλάτι. Ο πατέρας μου, σε συμπάθησε από την πρώτη στιγμή" και χαμηλώνοντας τη φωνή του πρόσθεσε "θέλω να μιλήσουμε ιδιαιτέρως"

Πριν προλάβει να του απαντήσει, η Άννα πήγε δίπλα του και τον έπιασε αγκαζέ.

"Γιατί δε μας βάζετε και μας στην παρέα σας;" είπε ναζιάρικα, κάνοντας τους δυο πρίγκιπες του βασιλείου του αέρα, να ανταλλάξουν πονηρά χαμόγελα. Η Νατάσσα σηκώθηκε και πήγε δίπλα στην Αλεξία.

"Μου έλειψες πολύ" της είπε αγκαλιάζοντας την τρυφερά. Η Αλέξια χαμογέλασε ξαφνιασμένη από την εκδήλωση τρυφερότητας και την αγκάλιασε και αυτή.

"Και μένα. Λοιπόν τι έχεις κανονίσει να κάνουμε αυτές τις μέρες; Μου έταξες βόλτα στην αγορά, δεν πιστεύω να το ξέχασες;"

"Βλέπω οι φίλες ξαναβρήκαν η μια την άλλη" είπε μια φωνή δίπλα στη Νατάσσα. Εκείνη γύρισε και είδε το Λέο. Αμέσως το πρόσωπο της σοβάρεψε.

ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα