~Μπράιαν, μη, σε παρακαλώ~

1.2K 389 208
                                    

Δεν νιώθω καθόλου καλά με τα λόγια του Άντι-Κρίστιαν. Με έχει πιάσει από χθες ένα άγχος και έχω καταντήσει μόνο να ξερνάω. Τρώω τα νύχια μου συνεχώς και τον ακούω να επαναλαμβάνει εκείνες τις λέξεις ξανά και ξανά στο μυαλό μου. Τι μπορεί να είχε γράψει ο Λούσιφερ σε αυτή την καταραμένη του λίστα;

Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω τον Μπράιαν να τακτοποιεί κάτι φακέλους στο γραφείο του. Φαίνεται πολύ χαλαρός σε αντίθεση με μένα. Είναι σαν να μην τον επηρέασαν καθόλου οι απειλές του νυν Διαόλου. Μπορεί ο Άντι-Κρίστιαν να είναι έξι, αλλά είναι πιο τρομαχτικός και από τον Λούσιφερ.

Αχ, Λούσιφερ, σε τι μας έμπλεξες πάλι; Νόμιζα πως ήθελες να τα τελειώσεις όλα για μας...

"Αλίκη, μπορείς να ηρεμήσεις;" διακόπτει τις σκέψεις μου ο Μπράιαν και σηκώνεται για να έρθει κοντά μου.

Κάθεται δίπλα μου στον μικρό δερμάτινο καναπέ και βολεύομαι στην αγκαλιά του. Μου χαϊδεύει τα μαλλιά ενώ αναπνέω αργά και αγχωμένα. Δεν ξέρω γιατί το στομάχι μου έχει δεθεί κόμπος και δεν λέω να σταματήσω να αισθάνομαι περίεργα.

"Μην τον αφήνεις να μπαίνει στο μυαλό σου," λέει και αποτραβιέμαι για να τον δω.

"Δεν είναι αυτό, αγάπη μου," μουρμουρίζω και βάζω μια τούφα μαλλιών πίσω από το αυτί μου. "Απλά φοβάμαι για εσένα τόσο πολύ που-"

"Σους," με διακόπτει και αγγίζει το δάχτυλο του στα χείλη μου. "Μην φοβάσαι για εμένα."

Αναστενάζω κουρασμένα και αφήνω τους ώμους μου να πέσουν μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να επιμείνω. Ξέρω πως το μόνο που θα καταφέρω είναι να τον εκνευρίσω και είμαστε που είμαστε σε περίεργη φάση, αυτό μου έλειπε. Μου δίνει ένα απλό φιλί στα χείλη και τον αγκαλιάζω σφιχτά. 

"Γιατί δεν πας σπίτι τώρα να κοιμηθείς λίγο; Θα πάρω τον Σεργκέι να-"

"Όχι, σε παρακαλώ. Θέλω να είμαι εδώ όταν έρθει ο Άντι-Κρίστιαν. Δεν έχω καλό προαίσθημα για αυτό," πετάγομαι αμέσως και ο Μπράιαν γελά ελαφρώς.

"Όπως θες."

Σηκώνεται από τον καναπέ και επιστρέφει στο γραφείο του. Τον κοιτάω ανέκφραστη μόνο επειδή δεν θέλω να καταλάβει ότι ανησυχώ τρελά. Αν ο Λούσιφερ πρέπει να βάλει κάποιον στην διαθήκη του είναι ο Μπράιαν. Άμα δεν ήταν τόσο διψασμένος για την εξουσία και δεν είχε πάρει την καρδιά από την Κόλαση εξαρχής, τίποτα από αυτά δεν θα είχαν συμβεί. Λογικό να έχει τον Μπράιαν άχτι.

#17 Τρόποι Επιβίωσης [#17ΤΕ] [✔]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα