~Όχι, να 'σαι καλά, Λούσιφερ~

1.7K 422 299
                                    

"Αλίκη. Αλίκη; ΑΛΙΚΗΗΗΗΗ;" ακούω την φωνή του Λούσιφερ να με φωνάζει και στρέφω την προσοχή μου πίσω σε εκείνον ανέκφραστη. "Αυτά που σου λέω είναι σημαντικά."

"Το ξέρω, ζητώ συγγνώμη," μουρμουρίζω και κουνάω το κεφάλι μου για να συγκεντρωθώ. 

Είναι τόσο δύσκολο όμως. Το να ξυπνάς με την ιδέα ότι όλα μόλις τελείωσαν και ξαφνικά μαθαίνεις ότι είσαι ο Άγγελος του Θανάτου, δεν είναι και κάτι εύκολο να χωνευτείς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα πράγματα πήραν μια τέτοια τροπή και πως κατάντησα έτσι. Ήθελα απλά να μην πονάει άλλο. Ήθελα να σταματήσει να ζει την ζωή που δεν ήθελε τόσο. Το άξιζε.

Ο Μπράιαν.

Θλίβομαι μόνο στην σκέψη του ότι τον έχασα. Τα τελευταία του λόγια ηχούν μέσα στο μυαλό μου και κλείνω τα μάτια μου απογοητευμένη. Θέλω να ξεχάσω ό,τι έγινε, αλλά δεν γίνεται. Μου έχουν αποτυπωθεί όλα στο μυαλό μου. Νιώθω ότι άμα συνεχίσω έτσι θα τρελαθώ και-

"Αλίκη!" φωνάζει ο Λούσιφερ και του ξεγλιστρά ένα ρέψιμο στο τέλος. "Αυτό το παστίτσιο είναι τόσο καλό."

"Είσαι άκρως αηδιαστικός," σχολιάζω και του ζορίζω ένα ψεύτικο χαμόγελο.

"Ξέρεις δεν θα παραλείψω εγώ το δείπνο μου επειδή εσύ έγινες ο Άγγελος του Θανάτου. Άντε, δεν φτάνει που διορθώνω τα λάθη σου και σου σώζω την ψυχή, οφείλεις να κάτσεις να με δεις να τρώω," μουρμουρίζει και χλαπακιάζει το φαγητό του.

Στριφογυρίζω τα μάτια μου και ξαπλώνω πίσω στην πολυθρόνα στο γραφείο του Λούσιφερ. Περιμένω να τελειώσει το φαγητό του και αναστενάζω σαν να βγάζω ένα μεγάλο βάρος από μέσα μου. Αναρωτιέμαι για λίγα δεύτερα που μπορεί να είναι ο Μπράιαν και άμα γύρισε στην προηγούμενη ζωή του. 

Σταμάτα να τον σκέφτεσαι.

"Λοιπόν, Αλίκη, έχουμε πολλά να πούμε νομίζω," λέει ο Λούσιφερ και καθαρίζει τα χείλη του με ένα γυναικείο εσώρουχο. "Εφόσον θα γίνουμε κώλος και βρακί από 'δω και πέρα πρέπει να ξέρεις τους κανόνες και όρους φιλίας μας."

Φαινόταν καθαρό τουλάχιστον.

"Α, θα έχουμε και τέτοιον," ειρωνεύομαι και ο Λούσιφερ σηκώνει το φρύδι του σαν πουτανάκι που την προκάλεσες λέγοντας ότι θα της κλέψεις το αγόρι. 

#17 Τρόποι Επιβίωσης [#17ΤΕ] [✔]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα