~#2 Να συγχωρείς~

1.5K 395 227
                                    

"Δεν θέλω να τον σκοτώσω, επειδή είναι σπέρμα μου, αλλά ειλικρινά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση," γρυλίζει ο Λούσιφερ και ξαφνιάζομαι από το πόσο σοβαρός είναι. "Τον διώχνω από την μια, φυτρώνει από την άλλη. Πότε θα κάνω σεξ δηλαδή;'

"Έτσι είναι τα παιδιά," γελάω και βολεύομαι στην πολυθρόνα. "Βασικά μόνο το παιδί σου μπορεί να είναι τόσο σπαστικό όσο εσένα."

"Παρ'τον και στειλ'τον σε ένα άλλο σύμπαν, για όνομα το Μπαμπά. Δώσε μου μια ώρα να απολαμβάνω την Μαξ," κλαψουρίζει και χτυπάει το μέτωπο του στο γραφείο ξανά και ξανά.

Αναστενάζω ανέκφραστη και τον βλέπω να υποφέρει. Δεν ξέρω τι θα ένιωθα αυτή την στιγμή για εκείνον άμα είχα σώμα. Μπορεί και να τον παρηγορούσα, αλλά ειλικρινά είναι σαν αν μην μπορώ να θυμηθώ με τίποτα πως είναι να αισθάνομαι. 

"Λούσιφερ, σοβαρέψου. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ακούω τους καημούς και τα μοιρολόγια σου," μουρμουρίζω και αναμένω πως και πως να μάθω τι γίνεται με τον Μπράιαν.

"Έχεις δίκιο. Το όλο πράγμα να έχω τον Άντι-Κρίστιαν στα πόδια με έχει σκουριάσει λίγο," συνεχίζει με τα δικά του και τον κοιτάω ανέκφραστη.

Όταν παρατηρεί το βλέμμα μου, στριφογυρίζει τα μάτια του και ξαπλώνει πίσω στην καρέκλα του απελπισμένος. Έπεισε προηγουμένως την Μαξ να πάρει τον Άντι-Κρίστιαν και να μας αφήσει μόνους, αλλά είμαι σίγουρη ότι εκείνο το μικρό σκατό μας παρακολουθεί χωρίς να είναι καν στο δωμάτιο. 

Είναι πιο κουτσομπόλα και από τον μπαμπά του.

"Σταμάτα να μες κοιτάς σαν αυτόν. Μου φτάνει ένας," δηλώνει και κάνει γύρο γύρω από τον εαυτό του με την καρέκλα. 

"Απλά πες μου τι θες να κάνω που αφορά... εκείνον," λέω με το ζόρι, ανήμπορη να αναφέρω και το όνομα του.

Τελικά ούτε με το πέρασμα του χρόνου μπορώ να τον αντιμετωπίσω. Δεν προσπάθησα να τον βρω, δεν ασχολήθηκα μαζί του, παρόλο που ο Λούσιφερ τον παρακολουθούσε στενά. Και με αυτό εννοώ έβαζε τον Άντι-Κρίστιαν να του λέει συνεχώς τι κάνει. Δεν καταλαβαίνω τώρα πια γιατί συνεχίζουμε να ξύνουμε παλιές πληγές, εφόσον έχω αποδεχτεί και έχω προχωρήσει με την ψυχή μου.

"Τον κυνηγά μια ψυχή που απέδρασε για ένα πολύτιμο αντικείμενο που έχει και καλό είναι να αποφύγουμε να του αναστατώσουμε τα βυζιά," ανακοινώνει ο Λούσιφερ και με κοιτάει με ένα σοβαρό ύφος.

#17 Τρόποι Επιβίωσης [#17ΤΕ] [✔]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα