~Μην μου πεις ότι θα πας να την πέσεις στον Μπράιαν~

1.4K 398 320
                                    

"Λούσιφερ, τι στο καλό κάνεις;" αναρωτιέμαι και απλά μου χαμογελά πλάγια.

Τον-βασικά την-κοιτάω από πάνω ως κάτω και μένω σοκαρισμένη στην θέση μου. Έχει καταπληκτικό σώμα, τέλειες καμπύλες και ένα μαγευτικό βλέμμα. Τα μαύρα κοντά μαλλιά της δείχνουν υπέροχα το ωοειδές πρόσωπο της. Τα μάτια της έχουν ένα πανέμορφο μελί χρώμα και η μικρή της μύτη μαζί με τα κόκκινα σαρκώδη χείλη θυμίζουν γάτα.

Καλά, με κάνει να νιώθω πολύ λεσβία τώρα.

"Μάζεψε τα σάλια σου, Αλίκη, είμαστε ακόμη στην δουλειά," λέει εκείνος-βασικά εκείνη-και σουφρώνω τα φρύδια μου μπερδεμένη.

"Πως έγινες γυναίκα και γιατί;" ρωτάω και με πιάνει από το χέρι, τραβώντας με προς τον μπουφέ, με τον Άντι-Κρίστιαν γρατζωμένο στο φόρεμα μου. 

Αρπάζει ένα ποτήρι σαμπάνια από έναν σερβιτόρο που περνά από δίπλα και το κρατά σαν κυρία. Βασικά είναι κυρία. Είμαι τόσο μπερδεμένη με όλο αυτό. Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Φτιάχνει το μαύρο φόρεμα και σκανάρει γύρω σαν αλεπού σαν να ψάχνει κάτι συγκεκριμένο.

"Μην μου πεις ότι θα πας να την πέσεις στον Μπράιαν," λέω σοκαρισμένη και με κοιτά αηδιασμένη.

"Μην είσαι ηλίθια, Αλίκη. Είμαι καθαρά λεσβία," ειρωνεύεται ο-ή η-Λούσιφερ και προσπαθώ να μην λιγουρεύομαι τα φαγητά στον μπουφέ. "Περίμενε εδώ, πάω να τσεκάρω τι κάνει ο άλλος. Εσύ σκαρφήσου δικαιολογίες να τα πείτε οι δυο σας μόνοι. Μέχρι που να επιστρέψω, τα μάτια σου στον Άντι-Κρίστιαν, αλλιώς θα σε κάνω σούβλα στα καζάνια της Κόλασης."

Πριν προλάβω να πω τίποτα, φεύγει όλο χάρη και μένω με τον Άντι-Κρίστιαν να κρατά το φόρεμα μου με το ένα χέρι και με το άλλο το μπαστούνι του. Άμα δεν τον ήξερα, θα τον λυπόμουν, τόσο καλά που παριστάνει τον τυφλό. Θα έλεγα ότι θα καεί στην Κόλαση γι' αυτό που κάνει, αλλά αυτό και αν είναι ειρωνεία.

Γυρνάω όλο λιγούρα και αρπάζω ένα κεφτεδάκι. Το κατεβάζω ολόκληρο και η γεύση του λιώνει στο στόμα μου. Έχω να φάω πέντε χρόνια τώρα. Ό,τι φαγητό κατεβάσω είναι θησαυρός για το στομάχι μου. Συνεχίζω να τρώω και κάθε φορά σκέφτομαι και τον Μπράιαν απελπισμένη. 

Γαμώτο, είναι απλά τόσο ωραίος. Σιγά που θα γυρίσει να με δει ή και να ασχοληθεί μαζί μου. Είμαι ένα φρικιό, που μόνο τρώει. Ακόμη και ο Λούσιφερ είναι πιο ωραίος σε γυναίκα απ'ότι εμένα. 

#17 Τρόποι Επιβίωσης [#17ΤΕ] [✔]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα