~#8 Να θυσιάζεις: Part 1~

1.3K 367 413
                                    

Μπραϊανούκος POV
(ετοιμάστε χαρτομάντιλα)

Αναστενάζω κουρασμένα και κοιτάω έξω από το παράθυρο. Παίζω με τα δάχτυλα μου και ύστερα δαγκώνω το κάτω χείλος μου σκεφτικός. Βλέπω τους τελευταίους καλεσμένους να αποχωρούν από την είσοδο και να μπαίνουν στα αμάξια τους, ενώ οι σωματοφύλακες μου ελέγχουν τα πάντα. Χαμογελάω με τον εαυτό μου, καθώς ακούω τα ξύλα να καίνε στο τζάκι αργά. 

Φτιάχνω το σακάκι μου και στρέφω την προσοχή στην γυμνή πλάτη της Αλίκης στο άστρωτο κρεβάτι. Σκέφτομαι τι υπέροχο βράδυ μου χάρισε παρόλο που φάνηκε να κουράστηκε εύκολα. Δεν την πίεσα περισσότερο, γι'αυτό και αποκοιμήθηκε αμέσως εξουθενωμένη. Το υπόλοιπο σώμα της είναι καλυμμένο με το μεταξωτό μαύρο σεντόνι και φαίνεται σαν να είναι από κάποιον διάσημο πίνακα.

Βάζω τα χέρια πίσω από την πλάτη μου όταν ακούω την πόρτα να ανοίγει. Βλέπω την μαμά μου να μπαίνει μέσα έτοιμη για καυγά, αλλά μαλακώνει μόλις βλέπει την Αλίκη στο κρεβάτι. Ξαφνιασμένη σηκώνει το φρύδι της και ύστερα με κοιτά με δυσπιστία.

"Αυτή είναι η κοπέλα για την οποία παράτησες το ίδιο σου το πάρτι;" αναρωτιέται με έναν τόνο ειρωνείας και συνεχίζω να κοιτάω έξω από το παράθυρο χαμογελαστός.

"Δεν είμαι πέντε για να καίγομαι τόσο για ένα πάρτι γενεθλίων," απαντώ ανέκφραστος και ακούω τα τακούνια της να με πλησιάζουν.

"Ο κόσμος θα μιλάει τώρα και θα θέλει να μάθει ποια είναι," μουρμουρίζει η μαμά και μισώ την ανησυχία της. 

"Ο κόσμος αυτή την δουλειά έχει, μητέρα."

Γυρνάω το σώμα μου και κουμπώνω το σακάκι μου, το χαμόγελο πάντα στα χείλη μου. Την πλησιάζω και ακουμπώ τα χέρια μου στα μπράτσα της. Την κοιτάω στα μάτια με σιγουριά και ύστερα της φιλάω το μέτωπο. Μένει σοκαρισμένη στην θέση της, να με κοιτά σαν να έχω δαιμονιστεί.

"Την αγαπάω και θα την κρατήσω," λέω αποφασιστικά και την προσπερνάω. "Φρόντισε όταν ξυπνήσει να έχει καθαρά ρούχα και έτοιμο φαγητό."

Με τα τελευταία μου λόγια να είναι αυτά, βγαίνω έξω από το δωμάτιο μου και κατεβαίνω τα σκαλιά. Δεν ξέρω τι απέγινε ο μικρός που έφερε μαζί η Αλίκη, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Λούσιφερ θα τον μάζεψε. Είναι κάτι στην αύρα του Κρίστιαν που μου θυμίζει πολύ τον Διάολο, οπότε σίγουρα θα είναι άλλο ένα από τα χαζά παιδιά του.

Μην τον υποτιμώ τούτον όμως. Έχει κάτι περισσότερο από τα άλλα, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι.

#17 Τρόποι Επιβίωσης [#17ΤΕ] [✔]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα