EPILOOG

1.2K 68 10
                                    

{Lex pov.}

'Ben weer thuis' roep ik en doe de deur achter me dicht. Ik doe mijn schoenen uit en gooi mijn auto sleutels op het kastje. 'Papa!' hoor ik Sepp roepen. Niet veel later komt die kleine doerrak de gang in rennen. Ik grinnik en buk wat zodat ik op zijn hoogte kom. Hij springt in mijn armen en slaat zijn kleine armpjes om me heen. Ik grinnik en ga staan. 'Was je werken?' Vraagt hij met twinkelende oogjes.

'Ja ik was werken' glimlach ik naar hem.

Ik loop de woonkamer in waar ik Scar aan de telefoon zie. Ze glimlacht meteen zodra ze ons ziet. 'Heey' fluister ik. Ik sla snel een arm om haar middel en druk een vlugge kus op haar linker wang. Ze grinnikt en duwt me snel weg en gaat verder met telefoneren.

Ik ga met Sepp op de bank zitten. 'Papa mag ik ook Alpha worden?'vraagt Sepp aarzelend. 'Jupp. Jij bent de nieuwe Alpha kleintje' zeg ik. Zodra ik dat gezegd heb begint hij enthousiast te springen. 'Yeey!' roept hij.

'Sepp!' sist Scar. Hij krimpt iets ineen. 'Kom eens hier kleintje' grinnik ik en til hem op schoot. 'Is mama boos?' vraagt hij zachtjes. 'Nee mama is aan de telefoon. Dan moet je eventje stil zijn' leg ik aan hem uit. Hij gaat weer wat overeind zitten en knikt begrijpend. 

'Heey'zegt Scar en polft naast mij en Sepp op de bank neer. 'Heey babe'glimlach ik naar der. Ik tek haar dichter naar me toe en druk mijn lippen op de haren. Net op dat moment gaat de bel. Ach ja degene die voor de deur staat wacht maar even. Scar denkt er volgens mij hetzelfde over. Ze slaat haar armen om mijn nek heen en gaat met haar handen door mijn haar.

Maar dan schiet Sepp van mijn schoot af... Hij rent naar de gang toe. Ik hoor hem de deur open maken. Ik raak afegelid door Scar die aan mijn haren trekt. Er ontsnapt een korte kreun uit mijn mond. Ik plant mijn lippen weer vol overgave op de haren. Ze kruipt bij me opschoot. En drukt zich nog dichter tegen me aan.

Ik ben er alleen weer bij als ik Sepp heel smiegterig hoor zeggen 'Papa en mama doen vieze dingetjes op de bank'. Ik laat Scar los en kijk over haar schouder. Ik zie Sky en Jesse bij de deur staan samen met Sepp. Jesse staat grijnzend naar mij te kijken en schudt een keer lachend zijn hoofd. Sky tilt Sepp op. 'Moet dat nou ecjt waar hij bij is' zucht ze. 'Alsof jullie dat nooit deden'lacht Scar met wel lichtjes rode wangen. Yeah man we're busted!

Ik grinnik en zet Scar weer naast me op de bank neer. 'Wat komen jullie doen?' vraag ik. 'Op bezoek bij ons lievelingskleinkind' zegt Jesse lachend en neemt Sepp van Scar over. Hij zwiert hem een rondje door de lucht en Sepp giert het uit van het lachen.

'En jullie enigste kleinkind' grinnikt Scar er achter aan.

'Ja dat is waar'lacht Scar en ze gaat op de stoel tegenover ons zitten. 'Lusten jullie wat drinken?' Vraag ik. 'Een cola voor mij' zegt Sky. 'Een pilsje'voegt jesse eraan toe. Ik kijk Scar een keer vragend aan. Jupp die wil ijsthee. Die wil meestal ijsthee hebben. Ze grinnikt en knikt.

Ik loop naar de keuken toe en pak een dienblad. Ik zet er 2 glazen op en schenk drinken in. Ik pak ook 2 pilsjes uit de koelkast en zet ze er ook op. Ik zet ook nog wat melk voor Sepp klaar.

'Thanks Lex'glimlacht Scar en drukt een kus op mijn wang. Sky en Jesse zijn net weg. Ik glimlach 'waarvoor?' 'Voor alles' glimlacht ze terug. Ik druk mijn lippen op de haren en veeg een verdwaald plukje haar achter haar oor.

Ik kijk naar Sepp die enthousiast met zijn autootjes aan het spelen is. 'Heey waar ben je mee bezig' grinnik en ga naast hem op de grond zitten. 'Dit is cars en hij gaat zo zijn grote race winnen' legt Sepp geconcentreerd uit. Sepp rijdt met het rode autootje snel een stuk over het laminaat. 'Hij heeft gewonnen!!' Roept Sepp enthousiast. 'Yes!  Grinnik ik. Ik kijk lachend naar scar die in de keuken ana het koken is. Dit is alles wat ik wil :)

Heey mensjes,
Dit was de epiloog. MAAR NIET GETREURD! SHE'S MINE DE PROLOOG STAAT ONLINE! neem zeker een kijkje!!

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now