hoofdstuk 9

1.4K 92 18
                                    

{Scarlett pov.}

Ik word wakker in lex zijn armen. Ik houd ervan. Dat heb ik gemist zeg. Hij was al even wakker volgens mij. Ik verdrink net zoals altijd in zijn prachtige chocolade bruine ogen. "Hoe lang lig je me al aan te kijken"vraag ik. "Even ik moet wel even bewonderen dat mijn meisje terug is en dat ze zo mooi is" glimlacht lex lief naar me. " en heb je een beetje lekker geslapen?"vraagt hij glimlachend en drult esn kus op mijn haren. "Ja maar ik voel me nie zo lekker"zucht ik moe.ik heb heel de nacht goed geslapen maar ik voel me alsof ik 2 hele weken niet heb geslapen. Meteen kijkt lex bezorgd."we gaan"zegt lex vastbesloten terwijl hij uit bed opstaat.ik kijk hem vragend aan. Hij trekt een trainingsbroek en shirt aan. Hij gooit een trainingsbroek naar mij. "Trek nu aan"zegt hij. "Waarom moet ik hem nu meteen aan"vraag ik. "We gaan nu naar het ziekenhuis scar"zegt lex terwijl ik mijn trainingsbroek aan trek. "Nee lex alsjeblieft niet" zeur ik moe tegen lex. Lex komt naar me toelopen. Hij legt zijn hand eerst op mijn hoofd dan op mijn wang en dan nog een keer in mijn nek. Hij kijkt nog bezorgder. "Je bent echt stik heet"zegt hij en achud zijn hand wat heen en weer om de hitte ervan 'af te schuddrn'. Ik slik.ik wil geen koorts. Ik voel me ook echt niet goed maar ik wil niet naar het ziekenhuis. "Maar ik wil niet naar het ziekenhuis toe"zeg ik. "We gaan toch echt wel scar"zegt lex. Hij loopt op me af en tilt me over zijn schouder. Ik zucht. Zodra ik over zijn schouder lig vallen mijn ogen bijna weer dicht ik ben zo moe. We lopen naar lex zijn auto. Ik moet ineens heel erg hoesten. Hij begint meteen al sneller te lopen. Hij doet de de deur voor achterin de auto open. "Ga hier op je zij liggen en drink wat water"zegt lex bezorgd en geeft me water. "ja ha mam."zucht ik en neem een slok water meer hoef ik niet. Lex zucht "scar het gaat niet goed met je we moeten nu gaan" zegt lex. Ik ga liggen. Lex stapt in en scheurt weg. Ik moet me tegen houden niet te vallen.

Lex stormt met mij in zijn armen naar binnen. "Help het gaat niet goed met haar!"schreeuwt lex in paniek . Meteen komen er verschillende artsen naar hdm toe rennen. Ik voel me steeds zwakker worden. Er komt een brandcar met artsen aan rijden en lex legt me erop. De artsen rennen met de brandcar weg. Lex rent mee. Er worden tijdens het rennen verschillende testen bij me gedaan en artsen roepen allemaal rare termen naar elkaar waar ik echt helemaal niks van snap. "Lex"weet ik uit te brengen. "Ik ben hier babe"zegt lex terwijl  de artsen me een kamer inrijden. Er is gelukkig niemand anders in de kamer dat is altijd zo irritant. De artsen tillen mr op het bed. "Heeft u haar opnieuw gemarkeerd?" Zegt de arts. "Ja dat heb ik gisteren gedaan" zegt lex tegen de arts. "U heeft veelste diep gebeten haar lichaam kan het niet aan"zegt de arts tegen lex. In de tussen tijd zijn artsen bezig met testen. "U zorgt maar dat het goed komt. Ik heb haar net terug en ik raak haar niet nog eens kwijt begrepen dok"hoor ik lex naar de arts grommen terwijl hij  hem tegen de muur gooit. Maar in de tussentijd wordt alles bij mij zwart.

Heyy mensjes,

Hopelijk komt het goed met scar. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen en tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz