hoofdstuk 3

1.5K 111 22
                                    

{Lex pov.}

Ik moet haar gaan zoeken! Olivia en daan staan verbaasd naar de kist te staren. Brady komt aanlopen. Hij legt rrn hand op mijn schouder. "En hoe is het met jou"zegt hij vrolijk zoals normaal. Hij is echt altijd vrolijk. Net als scar zij zal ook nooit een dag chagerijnig zijn tenzij je iets voor haar achterhoud. Dan ziet hij de kist. Zijn ogen worden groot. "Wat hebben jullie met scar gedaan!"zegt hij verbaasd. "Niks ze ligt er niet ik heb contact gehad via de matelink ik weet alleen niet waar ze is."zeg ik. "Idioot we gaan haar zoeken kom je nog" roept hij en begint al te rennen. En kijk dat is nou net de houding van iemand die ik op dit moment nodig heb.

We rennen al uren door het bos heen. Geen spoor te vinden. Elk huisje waar we aanbellen. Geen scar... "waar zou ze heen kunnen zijn"zegt brady. "Euhmm"mompel ik. "Kom op lex denk na"gromt hij. Ik werp hem een dodelijke blik alsof ik daar nog niet meebezig was. "sorry"mompelt hij en knikt daarna begrijpend. Dan schiet het me te binnen. "Die vieze vuile klootzak"grom ik. Hoe kon ik daar nog niet op zijn gekomen. De enigste andere 2 in de ruimte met scar waren thom en jax. Ja en kim en brithney maar die zouden sat niet doen. Pappie regelt alles voor hun he. Verwende nesten. Wat moet je ermee? Maarja even bij het onderwerp blijven. Thom en jax.Ik ken thom langer als vandaag hij is dan niet helemaal 100 en dan bedoel ik niet dat hij gek in zijn hoofd is ofzo. Dat is hij wel maar niet letterlijk zeg maar als je snapt wat ik bedoel.maar hij zou nooit iemand expres vermoorden of ontvoeren. Jax daarin tegen. Genadeloos. Doet er alles voor om zijn doel te krijgen en ik weet al lang wat zijn doel is. Daarom heeft hij scar ook meegonomen hij is iets van plan. Scar is mijn zwakke plek waar hij wat mee kan dus tuurlijk kiest hij daarvoor.het enigste wat hij wil is.Wraak op mij...
"Wat?" Vraagt brady. "Jax. Ze is bij jax."grom ik naar brady. "Oke we weten bij wie ze is maar aan de plek hebben we toch echt wat meer. Euhh kom op lex denk na wat is de enigste plek waar jax iemand voor wraak mee heen zou nemen. Om alleen te zijn. Zijn eigen plek. Tuurlijk hij is dan wel geen alpha maar hij heeft een oud wrak op een klein eigen stuk land staan. Daar ging hij vroeger ook wel eens heen. Hij had wat pistolen. Dat was toen helemaal geweldig. Zijn vader leerdde hem schieten. Hij schepte erover op en leerde het ons. Maar het is opzich best een creepy plek. En een jax met creepy gedachtes wil je denk ik liever niet tegenkomen want hij is tot alles in staat en die jongen is slim. Ik ben 1 keer mee geweest ik weet de weg denk ik nog wel als ik goed nadenk. "Ik weet het volg mij" zeg ik. Brady glimlacht maar schud zijn hoofd. "Wat nee"grom ik. "Lex jij moet dit doen. Je weet waar ze is ga haar halen. Het is jouw mate. Geloof me het moment is veel leuker dat ze in jouw armen vliegt zonder mij erbij dan met mij erbij"grinnikt hij. Ik zucht maar ik snap wel wat hij bedoeld. Ik geef hem snel zo'n bro hug. Dan draait brady zich om en rent terug door het bos. Naar het pack huis. Oke welke kant was het ook weer op vanaf hier. Volgens mij hier rechts. Ik ren een smal bospad in. Ik herken het vaag. Volgens mij ga ik de goede kant in. Scar waarschijnlijk hoor je me nu toch niet maar ik wil gewoon even tegen je zeggen dat ik eraan kom.

Heyy mensjes,
Ik wou even iedereen  een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen en tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos.

Forever TogetherWhere stories live. Discover now