hoofdstuk 58

1.2K 78 10
                                    

{Scarlett pov.}

Met pijn in mijn hart duw ik hem een stukje van me af. "Sorry" zucht hij. "Het geeft niet. Maar ik wil dit niet. Ik wil niet hier zijn door dat stomme contract van jou" zeg ik. "Oke geen probleem. Contract verscheurd" zegt hij ineens weer met een hoop energie. "Oke mag ik dan wel blijven?" Vraag ik glimlachend. "Ik zou niet anders willen"grijnst Lex en ik glimlach terug.

"Scar mag ik hier blijven slapen?" Hoor ik Lex zachtjes zeggen. "Tuurlijk"zeg ik en glimlach onbewust. Bij het idee dat hij weer bij mij slaapt wordt ik helemaal warm van binnen. "Mooi" zegt hij en nestelt zich naast me neer. Ik trek de zwarte dekens over ons heen. Lex slaat een arm om mijn middel. Ik voel zijn warme lippen even tegen mijn wang aan. De tintelingen schieten door me heeb. Hij legt zijn hoofd op mijn rechter schouder. "Weltrusten Scar"hoor ik hem zeggen. Ik hoor hem een keer opgelucht ademhalen. Alsof er een grote last van zijn schouders afvalt. Ik doe mijn ogen dicht. En bij het horen van de woorden "Mijn meisje"val ik glimlachend in slaap. En jij mag 3 keer raden wie de hoofdpersoon is.

"Hee Scar" hoor ik Lex vrolijk zeggen vanuit de keuken. Zo die heeft nog goed geslapen zo te zien. Ik gaap en strek mijn armen een keer. "Hee" zeg ik terug en plof neer op de bank. Hij gaat naast me op de bank zitten. Hij gaat in een soort rare kleermakerszit zitten zodat hij me aan kan kijken. "Ik dacht dat het misschien leuk was om naar de film te gaan?" Zegt hij vragend.

"Ja leuk!" Zeg ik meteen enthousiast. Ik hou echt van naar de bioscoop gaan. Lekker een film kijken met wat lekkers erbij. Hmmmmmm.... "Oke mooi want ik heb de kaartjes al besteld"grijnst hij. "Sinds wanneer doe jij dingen in de ochtend"grinnik ik. "Ha ha ha"lacht hij sarcastisch. Ik glimlach en druk een hele korte kus op zijn lippen. Hij kijkt me wat verbaasd aan en ja wacht eens even. Ja dames en heren het is officieeel Lex Waters bloost. Ik begin te grijnzen. "Wat?" Vraagt hij. "Je wangen kleuren roze"grinnik ik naar hem. "Ja vind het heel gek"lacht hij spottend. Ik kijk hem vragend aan. "Mijn vriendin,mijn meisje,mijn vrouw, mijn mate zit voor me. En dan nog wel in haar heat. "Legt hij uit. Zo had ik er nog helemaal niet bij nagedacht. "Niet dat ik het erg vond"voegt hij er grijnzend aan toe. Ik kijk glimlachend op. "Maar ik moet nog wat dingen doen. Over een half uur bij de auto?" Vraagt hij. Ik knik en sta op. Ik moet dnel omkleden en eten dan het is al 1 uur. Ik ben misschien wat laat opgestaan. Mijn benen hadden geen zin in een koude windvlaag van windkracht 500. Die je altijd omver blaast zodra je je denkens van je afslaat.

"Ik heb eten boven voor je neer gezet" hoor ik Lex beneden aan de trap roepen zodra ik naar boven loop. Dat schilt moeite. Ik loop mijn kamer in en inderdaad op het bed staat een dienblad met: croissantjes, aardbeien, chocolade, jus d'orange en jam en er staat een bloemetje bij in een vaasje. Ahww dat is wel lief van hem. Ik trek snel een witte broek met gaten erin aan en de zwarte hoodie die ik van Lex heb gehad met die tekst dat ik hem van hem heb gehad. Ik trek de hoodie over mijn hoofd heen en werk ondertussen wat eten naar binnen. Ik loop naar de badkamer. Ik doe mijn haren in en staart en poets mijn tanden. Ik doe ook nog snel even wat deodorant op. Goed genoeg, daar doen we het voor.

"Stapt u uit mevrouw" zegt lex op een chique toon als we bij de bioscoop zijn. "Maar natuurlijk meneer" grinnik terug op hetzelfde chique toontje. Hij doet de deur achter me dicht. Ik draai me naar hem om zodat ik hem aan kijken. Hij glimlacht van oor tot oor. Ik kijk hem vragend aan. Wat is er zo leuk? "Je hebt mijn hoodie aan"glimlacht hij. Ik schud lachend mijn hoofd en knik. Hij loopt naar me toe en drukt een kus op mijn wang. Dan legt hij een hand op mijn onderrug en begeleid me zo mee naar binnen toe.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes Roos

Ps. IlonaHubers omdat ducktape😂

Forever TogetherWhere stories live. Discover now