hoofdstuk 28

1.2K 94 31
                                    

{Scarlett pov.}

Ik zit op een heuvel naar de sterren te kijken. Lex komt achter me zitten. Hij legt zijn benen aan allebei de kanten  van mij en slaat zijn armen om me heen. Hij drukt een spoor kusjes in mijn nek. Als hij een kus op mijn mark drukt huiver ik licht. Hij grijnst tegen mijn huid aan. "Morgen moet je weer weg"zucht ik. Mijn verjaardag is bijna afgelopen. Hij kon niet langer blijven. Daar baal ik wel van maarja hij moet natuurlijk ook niet te veel missen. "Tja, maar over een maand kom jij naar mij"zegt hij. Ik glimlach en knik. "Ik kan nu al niet meer wachten"zeg ik. "Ik ook niet"zucht Lex. Ik draai mijn hoofd naar hem om en druk een kus op zijn lippen. "Alsjeblieft blijf bij die Jake uit de buurt"zucht Lex. Ik knik. "Zal ik doen"zeg ik. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik leun tegen hem aan en kijk genietend naar de sterren toe.

Ik heb Lex naar het vliegveld gebracht. Ik mis hem nu al weer. Er rolt een traan over mijn wang heen. Ik loop door de gang op weg naar mijn kamer. Ik word tegen de muur geduwd. Jake. "Zo nu hij weg is"grijnst hij en probeert zijn lippen weer op de mijne te drukken. Sukkel. Mijn verdriet verandert in woede. Ik trap hem vol tussen zijn benen. Hij valt kermend van de pijn op de grond. Er rolt een traan over zijn wang maar hij probeert zich sterk te houden. "Domme hond. Lex is de maangod en ik de maangodin"grom ik naar hem en storm naar mijn kamer. Ik trek de deur open. Britt zit tv te kijken. Ik gooi de deur dicht en sla er een paar keer op. Dan rollen er tranen over mijn wangen en laat ik me tegen de muur aan zakken. Ik laat mijn hoofd in mijn handen vallen.

Ik voel een hand op mijn  schouder. Britt. Ze rijkt me een hand aan. Ik pak hem aan snikkend aan. Ze trekt me omhoog en geeft me dan een knuffel. "Shhttt"mompelt ze in mijn oor en wrijft over mijn rug heen.

Als ik stop met huilen gaan we op bed zitten. "Okee vertel"zegt ze. "Nou Lex is weer naar zijn school. Ik mis hem gewoon nu al. Over een maand zie ik hem pas weer want dan ga ik naar hem toe. En net toen ik hier heen wou lopen duwde Jake me tegen de muur en probeerde me te zoenen. Toen werd ik kwaad en trapte hem in zijn kruis. Hij viel op de grond. Er rolde een traan over zijn wang en toen ben ik hier heen gegaan"ratel ik. "Wacht je hebt Jake laten janken"lacht Britt. Ik stop met praten en knik. Ze ligt dubbel van het lachen. "Goede actie Scar"weet ze lachend uit te brengen. Ik grinnik. Ik dacht er eigenlijk niet zo bij na toen ik het deed. Ik begin ook te lachen.

Britt stopt met lachen en kijkt me even aan. Ik stop ook en kijk haar aan. Dan schieten we allebei nog harder in de lach. Dat is het mooie aan beste vrienden. In de lach kunnen schieten zonder een woord tegen elkaar te hoeven zeggen.

Britt en ik hebben besloten een meudenavond te houden zonder roze en glitters enzo. Daar houd Britt ook niet van wat heel goed uitkomt. Maar goed. De meidenavond met als begin een film marathon te houden. Welke films? Als eerste alle Twilight films. Dan The Hunger Games. Daarna zien we wel weer verder. Ik pak een bak chips en zet hem op tafel neer. Ik trek snel lex zijn vest aan een trainingsbroek. Ik plof op de bank neer. Britt komt naast me zitten en geeft me een glas Ice Tea. Ik neem een slok. Britt pakt de afstandsbediening en zet de tv aan. Ze kijkt me grijnzemd aan en zegt "Let's start"

Heyy mensjes,
Ahh Lex is weer weg... 😢. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now