hoofdstuk 13

1.5K 98 22
                                    

{Scar pov.}

Ik loop naar de trainingszaal. Ik heb er een hekel aan maar misschien moet ik toch maar eens een keer gaan trainen.ik heb mijn sportspullen in een tas gegooid. Ik loop de zaal binnen en ga naar de kleedkamers. Ik kleed me om. In de zaal zijn niet veel mensen. Mooi dan hoeven ze mij ook niet te zien stuntelen. Ik leg een matje op de grond en begin met wat buikspier oefeningen. Wat haat ik die dingen. Grrr. De deur van de zaal vliegt open en lex komt naar binnen. "Dat kan niet"grinnikt hij en loopt naar me toe. "Wie ben je en wat heb je met scar gedaan"zegt hij verbaasd. Ik grinnik en druk een kus op zijn lippen. "Ik ben nog steeds scar hoor"grinnik ik. Ik kijk naar lex. Hij is helemaal bezweet van het sporten."kom wij gaan buiten trainen"lacht hij. Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee het sportveld op. O nee nu moet ik waarschijnlijk me aan zijn schema houden... "oke we beginnen met rennen"zegt lex en begint al voor me uit te rennen. "Hee lex!valse start!"roep ik eigenwijs tereijl ik achter hem aan het veld om ren. Hij vertraagt zijn pas iets en gaat achteruit 'rennen' zodat hij me aan kan kijken. 

We zijn aan het uitrennen. Ik moest me inderdaad aan zijn schema houden wat ik echt heel leuk vond... "lex ik kan niet meer"zucht ik. Ik heb een steek in elke kant van mjjn buik. Lex zei dat ik met mijn duimen in mijn vuisten moest knijpen maar voor mij werkt het niet hoor. Lex stopt. "Spring op mijn rug"zegt hij. Ik doe wat hij zegt. Hij rent verder maar ik kom even op adem. Adem halen. Heel belangrijk ding als je graag op 2 voeten wil blijven staan. 😂. Lex rent het veld af. "Lex waar gaan we heen"zeg ik. "Kleedkamers douchen"zegt hij. Ik knik en leg mijn hoofd op zijn schouder om even uit te rusten van deze 'marteling'.

Na gedoucht te hebben loop ik hand in hand met lex buiten. Lex heeft in zijn andere hand onze tassen vast. "Waar is Brady eigenlijk"vraag ik. "Ohw die is al terug. We waren eigenlijk al klaar maar toen ik naar de kleedkamer wou zag ik jou zitten en heb ik heel misschien het alpha trainings schema gedaan"zegt hij betrapt en krabt met de hand die eerst de mijne vast hield achter zijn nek. Ik grinnik en pak zijn hand weer vast. Ik druk een kus op zijn wang. "Wacht wij gaan iets leuks doen"glimlacht lex. Hij trekt me mee naar een restaurantje en gaat aan een tafeltje op het terras zitten. "Wat lust je"zegt hij als hij de stoel voor me een stukje naar achter schuift zodat ik kan gaan zitten."wat dacht je van ice tea en pizza!!"roep ik blij en steek mijn handen vrolijk in de lucht. Lex gaat ook zitten en hij lacht en kijkt me hoofdschuddend aan. "Wat"grinnik / vraag ik. "Je hebt net gesport"lacht hij."des te meer reden om nu pizza te eten!"zeg ik blij en houd mijn handen nog steeds vrolijk in de lucht. "Oke 2 pizzas hawaï en 2 ice tea"roept Lex naar een ober toe. Hij knikt en loopt het restaurantje in. "Dat ging snel"grinnik ik.hij knikt en grinnikt ook. Lex glimlacht en kijkt me recht aan. Ik glimlach en kijk terug."en nu?"vraag ik. "Ik zit nog wel even goed zo"glimlacht hij. Ik bloos licht en kijk hem weer aan. Hij buigt wat naar voren en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach in onze kus. Hij gaat weer op zijn stoel zitten en kijkt me weer aan met zijn mooie ogen. Zo gaat het nog wel even door. Ik verdrink ik zijn chocolade bruine ogen. Oehhh een chocolade zwembad. Hmmmmmmm....lekkah.

Heey mensjes,
Weer een hoofdstukje.
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen.
Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now