hoofdstuk 14

1.3K 101 27
                                    

{Scarlett pov.}

We zijn weer thuis. We zitten op de bank in de woonkamer. Brady en daan zijn er ook. Lex, daan en brady zijn aan het gamsn. Ik lig in lex zijn armen terwijl hij aan het spelen is. Ze zijn call of duty aan het spelen volgens mij. Ik kijk naar lex. Hij is helemaal op het spel gefocust."ik maak je in lex"lacht daan. "Nooit"zegt lex en contreert zich nog meer wat er schattig uit ziet. "kun je het zien scar"grinnikt brady. "Heel goed"glimlach ik zonder ergens anders heen te kijken. Lex hakat zijn ogen een keer in de mijne en glimlacht. Hij drukt een kus op mijn lippen en kijkt dan weer naar het scherm.

"HA IK HEB JE INGEMAAKT!"lacht daan en springt blij in de lucht. Hij kijkt grijnzend naar lex.Lex zucht. "Revenge"zegt hij grijnzend. "Nope dit is de eerste keer dat ik van je win. Dat laat ik niet verpesten"lacht daan en gaat na zijn overwinningsdansje zitten. Wat er echt heel grappig uit zag. Hij deed een soort micheal jackson moon walk  en een cheerleader achtig sprongetje tegelijk😂. Lex, brady en ik schieten in de lach. "Wat"zegt daan. "dat dansje" weet ik lachend uit brengen. "Ja zelf bedacht"zegt hij trots. Brady proest het uit van het lachen. Daan schud lachend zijn hoofd en begint dan ook te lachen. "Is het zo erg"lacht hij. "Jupp"grinnik ik.

Als we uit gelachen zijn vraagt lex. "Scar ooit call of duty gespeeld?" "Nee"antwoord ik. Hij duwt een controler in mijn hand. Ik grinnik. Hij legt me kort uit hoe alles wacht. "Oke als ik win ruim jij op. Als jij wint ruim ik op"zegt lex grijnzend. Ik ga toch wel verliezen maar ik knik. We beginnen met spelen.

"Haha je word ingemaakt door een meisje"lacht daan. Ik werp ze snel een dodelijke blik en kijk dan naar het scherm. Ik ben aan het winnen maar ik vind het bloed irritant als iemand zo'n opmerking maakt. "Maar wel mijn meisje"zegt lex en ik kan hem bijna horen glimlachen. Hij drukt een kus op mijn wang. Ik ben even afgeleid en kijk hem glimlachend aan. Voor ik het weet gritst hij de controler uit mijn handen. "Lex!"roep ik. Hij gaat achteruit op de bank liggen en houd de controler zo dat ik er net niet bij kan. Ik ga half op hem liggen om hem toch nog af proberen te pakken. Lex is ondertussen nog bezig met het spel. "Gewonnen" grijnst hij op een gegeven moment. Ik zucht en ga rechtop zitten. Yeey nu mag ik opruimen. Altijd al gewild. Dat vind ik ook echt heel leuk ofzo. "Sorry babe maar jij mag opruimen"grinnikt lex en hij plant een kus op mijn slaap. Dan staan lex, brady en daan op en lopen zo snel mogelijk de kamer uit. Grrr. Ik druk op een paar knopjes om het spel af te sluiten. maar dan gebeurt er iets ja. Euhh hoe zal ik het omschrijven. Raars? In plaats van de 2 knoppen waar je altijd uit kan kiezen 'afsluiten' of 'annuleren'  'lieve scar. Ik ben hier niet zo goed in. Maar ik houd heel van je en ik wil je iets vragen. Wil je met me trouwen?'
Met als 2 knoppen om uit te kiezen : 'ja' of 'nee'. Ik sla mijn handen voor mijn mond. Gebeurt dit echt of droom ik. Ik knijp mezelf kort in mijn arm. Auhauw... wow dit is echt😱. Ik kijk naar links waar ik lex op een knie zenuwachtig zie zitten met een klein donkerblauw doosje in zijn handen. "Lieve scar. Ik kan er wel een heel lang verhaal van maken maar ik hou heel veel van je en ik wil je officieel de mijne maken. Wil je alsjeblieft met me trouwen?"vraagt hij. Er rolt een traan over mijn wang. Ik weet geen woord uit te brengen dus knik ik snel. Hij glimlacht opgelucht en pakt de ring uit het doosje. Hij pakt mijn linkerhand en schuift de ring om mijn vinger. Als hij klaar is en opstaat vlieg ik hem meteen in zijn armen en leg mijn hoofd in zijn nek. Ik trek hem zo dicht als het maar kan naar me toe. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Ik glimlach. "I love you too handsome." Mompel ik glimlachend tegen zijn lippen aan.

Heyy mensjes,
Ze gaan trouwen😊😊.
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon