hoofddtuk 49

1K 76 8
                                    

{Scarlett pov.}

Lex veranderd ook in zijn wolf. Ze circelen om elkaar heen. Ik vang Lex blik heel kort. Hij probeert geruststellend te knikken maar het lujt hem niet helemaal. Ach wat lul ik allemaal. Hij is de maangod. De true alpha. Hij moet dit kunnen winnen. toch?

Ik geef Sepp aan Brady. Lex is aan het winnen maar hij heeft de energie nog niet om het gevecht af te maken. Ik verander in mijn wolf rn ren op de 2 af. Ik help Lex. Lex gromt als maangod. Iedereen behalve ik buigt. Daarna veranderd Henk en hij rent snel de deur uit. Bange kip. Nou eigenlijk is het een bange hond maar da maakt nie uit. Dat is hetzelfde. Ach ja bijna dan.

Lex veranderd terug. Hij heeft krassen op zijn gezicht en een paar blauwe plekken op zijn arm die al snel genezen. "Gaat het" vraag ik en ga met mijn hand over een van de krassen. Hij trekt een beetje een pijnlijk gezicht. "Kom dat moet schoon" zeg ik. Ik trek hem mee naar de keuken. Hij gaat op een stoel zitten. Ik pak wat ontsmettingsmiddel en ga naar Lex. Ik ga bij hem op schoot zitten. Hij slaat 1 arm om me heen. Ik dep de krassen wat schoon. "Het prikt misschien een beetje" zeg ik. "Kom je nu mee"grinnikt Lex. Ik schud lachend mijn hoofd en dep de krassen verder schoon.

"Heey Sepp" zeg ik en haal hem uit zijn bedje. "Mama" zegt hij vrolijk. Ik grinnik. Hij is altijd lekker vrolijk. Weetje wie dat leuk vind? Juist ja. Ikkuh ;).  Ik ga op de stoel die in zijn kamer staat zitten. Sepp klapt vrolijk in zijn handjes. Ik grinnik en geef hem zijn flesje.

De deur gaat voorzichtig open. Lex kijkt naar binnen. Als hij mij met Sepp ziet zitten glimlacht hij. Hij komt naar binnen lopen. Hij drukt een kus op mijn wang en komt achter me staan. Hij begint mijn schouders te masseren. Ik sluit even genietend mijn ogen totdat Sepp boert. Ik schoet in de lach. "Goed bezig Sepp" lacht Lex. Sepp spartelt vrolijk in het rond. "Babe. Ik dacht dat het misschien leuk was om Sepp mee te nemen naar de berg" zegt Lex in mijn oor. Mijn hele huid begint te tintelen en wordt helemaal warm. Ik knik en glimlach. Ik sta op en druk een kus op Lex zijn lippen. Hij glimlacht. "Kom dan zet ik hem wel ik de kinderwagen en haal jij even grommie" zegt hij vragend en knikt naar Sepp. Ik knik en geef Sepp aan Lex.

We lopen de berg op. Het prachtige uitzicht komt weer tevoorschijn. Sepp kijkt zijn ogen uit. Dat snap ik wel. Dat doe ik ook nog elke keer als ik hier ben. Lex slaat een arm om mij heen en drukt een kus op mijn slaap. Ik leun tegen hem aan. "I love you"fluister Lex in mijn oor. "I love you too. So so much"glimlach ik en druk een kus op zijn wang. Ik pak Sepp uit de kinderwagen. "Wacht" zegt Lex. Hij rent snel anar ons huis. Niet veel later is hij terug met een deken. Ik glimlach. Hij legt het op de grond neer. Ik zet Sepp erop en ga erbij zitten. Hij probeert een beetje overeind te komen vanuit zijn lig positie. "Kan hij al kruipen?"vraagt Lex. "Nee"grinnik ik en volg elke kleine beweging die hij maakt. Hij kruipt. Hij kruipt gewoon. Al een echt kleine wolf. "En wat vind je van de toekomstige Alpha"grinnik ik. "Ho ho niet zo snel. Maar hij doet het vast goed"grinnikt Lex en gaat naast me op de deken zitten.Sepp kruipt vrolijk over de deken heen terwijl hij met grommie ana het spelen is. Grommie blaft vrolijk en rent wat rondjes om Sepp heen. Echt die hond heeft nog nooit zoveel beweging gehad. Hij slaapt alleen maar nu staat hij bijna te dansen. Ik voel Lex zijn ogen op mijn vezicht branden. Ik kijk hem ana. "Betrapt"grinnik ik. "Wat ik mag het"glimlacht hij en drukt een zachte kus op mijn lippen. Ik glimlach. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. Hij drukt lachend een kus op mijn haren. Ik grinnik en leg mijn hoofd op zijn borstkast en kijk naar Sepp en grommie.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu