hoofdstuk 59

1.3K 84 44
                                    

{Scarlett pov.}

Ik duw mijn hoofd in Lex zijn shirt. Ik slik een keer en adem diep in en uit. Lex slaat zijn armen om me heen. 'Waarom moest je een horror film uitkiezen?' Fluister ik bang in zijn oor. Zijn nekharen schieten overeind. Hij kan er niet tegen als ik dat doe, dat maakt het juist leuk. 'Ik moest aan onze eerste date denken' hoor ik hem fluisteren. Meteen ontstaat er een glimlach op mijn gezicht. Bij dat idee wordt ik weer helemaal blij en vergeet ik die rot film voor een paar seconde.

Zoals ik zei,voor een paar seconde. Er is een jump scare. Ik schrik me dood en druk me nog dichter tegen hem aan. 'Shhtt' mompelt hij in mijn oor. Ik adem een keer rustig zijn geur in. Het werkt wel, ik wordt al wat rustiger.  In een keer vliegen alle lampen weer aan en de aftiteling verschijnt op het grote zwarte scherm. 'Phew dat is ook weer voorbij' zuch ik en druk een kus op Lex zijn wang. Hij glimlacht lief naar me. Ik glimlach terug en sta op van zijn schoot. 'Ga je mee ik heb wel zin in een big mac'grinnik ik. 'Is dat een subtiele hint'lacht Lex. 'Ja eigenlijk is het geen hint. Ik heb gewoon besloten dat we nu naar de mac donnalds gaan en dat ik daar lekker een big mac naar binnen ga smikkelen' lach ik terwijl ik vooruit naar de uitgang van de zaal loop. 'En als ik nou naar de Burger King wil'grijnst hij nog zittenf op de rode bioscoop stoel. 'Ja dan hrb jij pech' roep ik en loop de zaal uit. Ik hoor hem nog net lachen.

'Twee big mac menu's met ijs thee en een mac flurry oreo' bestel ik aan de kassa. 'Hoe weet je wat ik wil' lacht Lex. 'Wat ik wil is lekker' geef ik droog antwoord. 'Dat is dan 20 euro' zegt de vrouw achter de kassa. Ik wil het geld geven maar Lex is me voor. 'Jij gokt ik betaal'grijnst hij. 'Ha ha' mompel ik sarcastisch.

'Maarja als je wil dat alles bij de sportschool lukt moet je zoiets misschirn skippen' grijnst Lex tereijl hij een frietje in zijn mond propt. Oke meiden die dit lezen. Op zo'n moment moet je gewoon van onze oh zo bekende gevoeligheid.. ik leg mijn handen voor mijn gezicht. Ik maak schokkende bewegingen met mijn schouders en probeer neppe huilgelyiden uit mijn mond te produceren. En ja hoor het werkt. 'Oh shit Scar wat us er? Heb ik iets verkeerd gezegd?' Zegt Lex bezorgd. 'Vind je me echt dik' probeer ik nep te snikken. 'Nee Scar tuurlijk niet. Je bent hartstikke mooi. Je bent perfect' ratelt hij. Ik haal mijn handen van mijn gezicht waardoor mijn grijnzende kop tevoorschijn komt.

Lex zijn gezicht veranderd naar een fronsend gezicht. 'Weet ik'grinnik ik. 'Bitch'lacht hij en begint me met frietjes te bekogelen. Ik grinnik en snik nog één keer nep. 'Ik kan je ook bekogelen met die Big Mac hè' lacht hij en legt zijn hand op het kleine doosje. Ik pak een frietje en gooi het lachend in zijn gezicht.

Lex lacht terug als ik een vrouwenstem naast ons hoor. 'Meneer en nevrouw. Zouden jullie alstublieft niet met het eten willen spelen' hoor ik een medewerkster van de Mac Donnalds zeggen. Ik grinnik en knik. 'Ja dat lukt wel. Sorry' grinnikt Lex. Ze knijt en loopt weg. Lex schiet net zoals ik weer conpleet in de lach.

Lex staat op en loopt naar mij toe. Hij legt een arm op mijn rug en drukt een kus op mijn wang. 'Nee babe ik hou van je'glimlacht hij. 'Is het dan weer goed?' Vraag ik. Hij glimlacht en knikt naar me. Ik pak blij zijn gezicht tussen mijn handen en druk mijn lippen vol op de zijne. Hij kust me terug en op dat moment voel ik ne weer de gelukkigste persoon ter wereld. Ij heb dit zo gemist. Ik heb hem zo gemist.

Ik ga op de bank zitten en Lex komt naast me zitten. Hij trekt me vrijwel meteen al op schoot. 'Je bent weer helemaal de mijne'glimlacht hij heel lief naar me. 'Kijk dat klinkt nou heel leuk'grinnik ik. 'Dat is het ook'lacht hij. 'Zeker waar' zeg ik instemmend. Hij drukt zijn lippen op de mijne en de electriciteit schiet door me heen.
Zijn tong tikt mijn lip een keer aan voor toestemming die ik hem meteen geef. Ik ga met mijn handen door zijn haren heen en trek er zachtjes aan. een kreun komt uit zijn mond. Hij kan er niet tegen. Dat maakt het juist zo enorm verschrikkelijk erg leuk. 'Je maakt het me wel heel moeilijk zo Scar. Met je heat' gromt hij dierlijk. Zijn ogen zijn compleet goud. Helemaal gevuld met lust. Ik grinnik en druk een kus op zijn lippen.

Van de rechterkant komt een soort hoog hysterisch blij-achtig gegil. Ik en Lex kijk geschrokken en misschirn een beetke betrapt op. Mijn wangen veranderen niet langzaam in een tomaat hoor. Nee hoe kom je daar nou bij..

Olivia, Olivia is degene die aan het gillen was. 'O wat is er!' Zegt Lex bezorgd. 'The couple in crime is back together!!' Gilt ze weer hysterisch terwijl ze blij in haar handen klapt. 'Jupp'glimlach ik naar Lex. Onze voorhoofden steunen tegen elkaar aan. 'En dit keer wel forever together'glimlacht hij en drukt een kus op mijn lippen.

Heyy mensjes,
Ik moet jullue iets meededelen. Dit was het einde van het verhaal. Maar dan ook echt het EINDE. Er komt geen deel 4. Snik snik snik. Ik ga me focussen op andere boeken waar ik meebezig ben. Yeeyyyy! Hopelijk vonden jullie het laatste hoofdstuk nog leuk. Vergeet niet te stemmen en laat weten wat je ervan vond. Iedereen heel erg bedankt voor alles!!

Groetjes roos

Ps. Volgende maand is de peolpe choice awards voor weerwolf (netties2017) ik zou het heel leuk vinden als jullie op mij zouden willen stemmen ;)

Forever TogetherUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum