hoofdstuk 15

1.4K 95 14
                                    

{scarlett pov.}

"Ahww"hoor ik caithlynn zeggen terwijl ze samen met daan en brady te voorschijn komen. "Maak je geen zorgen we hebben het gefilmd"glimlacht caithlynn en ze wijst naar een camera op de kast. Hij is helemaal verstopt onder wat spullen.  Ik glimlach en druk mijn gezicht in lex zijn shirt die zijn greep voor geen seconde verslapt. "Oke lex nou wil ik der een knuffel geven"grinnikt caithlynn en trekt me uit zijn armen. Lex gromt meteen. Ik grinnik en geef caithlynn een knuffel. "Je gaat gewoon trouwen!!"roept ze blij. Ik glimlach en kijk naar lex. Hij volgt elke beweging die ik maak met de grootste glimlach op zijn gezicht die ik tot nu toe ooit heb gezien. Zijn ogen haken zich in de mijne. Brady en daan geven Lex een brohug en ik richt me weer op caithlynn. "Laat die ring eens zien"roept ze blij. Ik heb zelf ook eerlijk gezegd nog niet echt gekeken. Ik laat haar mijn linkerhand zien. Er zit een goude ring met een paar kleine blauwe diamantjes erop. Hij is prachtig. "Die is mooi"zegt caithlynn terwijl ze de ring aandachtig bestudeerdt. Ik grinnik. Ik voel een sterke hand op mijn schouder. Nuet die van lex. Ik draai me om daan en brady staan achter me. "Jij ook gefeliciteerd he"zegt daan en trekt me in een knuffel. Lex gromt en dana laat me meteen los. Ik hlimlach naar lex die trots naar mij kijkt. Brady geeft me maar een hand. "Gefeliciteerd scar"zegt hij vrolijk. Caithlynn loopt naar lex. Ze wil hem ook een knuffel geven maar lex zet nog voor ik iets kan doen een stap achteruit. Onbewust komt er een jaloerse grom uit mijn mond. Lex glimlacht naar mij. En caithlynn knikt begrijpend. Ze steekt een hand naar lex uit. Dat is veel beter.😊. Ze felociteert hem ook. "Daar drinken we wat op!"roept brady die ondertussen bier uit de koelkast heeft getrokken. Ik grinnik en pak een flesje aan. Hij deelt uit. Ik neem een slok en ga naast lex op de bank zitten die me tegen zich aan trekt.

Lacherig haal ik mijn handen door lex zijn haren heen. Hij glimlacht en drukt een kus op mijn lippen. Mijn ogen vallen bijna dicht. "Scar wil je slapen?"vraagt lex. "Wil ik gapen?"grinnik ik. "Je bent dronken"zegt lex vastbesloten. "Oke jongens tot morgen. Wij gaan pitten."zegt lex en gooit me over zijn schouder heen. Voor ik kan tegen stribbelen vallen mijn ogen al dicht.

Ik word wakker van de felle zon in mijn ogen. Auww ik heb hoofdpijn. Ik wrijf pijnlijk over mijn hoofd. Ik lig in lex shirt naast hem in bed. Hij heeft zijn armen om mijn middel geslagen en ligt met zijn hoofd op mijn borstkast. Ik speel wat met zijn haren tot hij uit eindelijk ook wakker wordt  "heeyy handsome"glimlach ik. "Goodmorning babe"zegt hij met zijn ongeloofelijk sexy ochtendstem. Ik grinnik. De hoofdpijn trekt al ligt weg. Ik ga rechtop zitten. Ik wil een keer door mijn ogen heen wrijven als de ring aan mijn hand me weer op valt. Alles schiet me langzaam weer te binnen. Hij had me ten huwelijk gevraagd toen ik had verloren met gamen. Ik had ja gezegd. Ik ga trouwen met hem. Met lex. Bij die gedachte siert er een enorme glimlach om mijn lippen. Lex trekt me moe weer terug naar zich toe. Hee dat rijmt😂. Ik grinnik en leg mijn hoofd op zijn borstkast en sla mijn armen om zijn middel heen. Hij glimlacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik sluit genietend mijn ogen. "Weetje babe ik heb een idee"mompelt lex. "Oh oh"grinnik ik. "Nee nee echt ik meen het"zegt hij. "Oke vertel"mompel ik. "aangezien het bijna kerstmis is. Zullen we dan trouwen?"vraagt hij glimlachend. "Perfect. Ik houd van kerstmis"mompel ik glimlachend tegen zijn schouder aan. "Naar"grinnikt hij. "Maar natuurlijk meer van jou gekkie anders was ik toch wel met de kerstman getrouwd"zeg ik overtuigend en druk een kus op zijn lippen. Lex schiet in de lach en ik moet ook lachen. Hopelijk gaat het sneeuwen met kerstmis. Dat zou echt een droom zijn. Trouwen met een witte kerstmis.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond.
Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.Voor degene die het nog nit hadden gezien en wel even willen kijken. Mijn nieuwe boek only friends staat inline. Neem zeker even een kijkje ik zou het leuk vinden😊.

Groetjes roos

Forever TogetherKde žijí příběhy. Začni objevovat