hoofdstuk 29

1.2K 91 10
                                    

{Scar pov.}

Ik pak mijn koffer en loop richting de uitgang. Ik ben zo blij Lex eindelijk weer te zien. Ik blijf voor een paar dagen. Als ik door de uitgang loop zie ik allemaal mensen staan. Ik moet een taxi naar zijn school weten te vinden. Lex had helaas gren tijd om me op te komen halen. Wacht eens even. Ik zie tussen alle mensen een jongen staan met blonde haren. Hij heeft een balon vast waar opstaat 'I love you' . De jongen lijkt wel verdacht veel op Lex. Ik zet een paar stappen dichterbij. Ik ruik een keer of zijn geur toevallig ergens rond hangt. Jahoor hij is er. De jongen. Het is Lex. Ik laat al mijn spullen vallen en ren op hem af. Ik spring in zijn armen. Hij was niet op aan het letten dus hij verstijfd en tuimelt een klein stukje naar achter. Zodra hij door heeft dat ik het brn slaat hij zijn armen stevig om me heen.  Ik leg mijn hoofd in zijn nek. Hij zet me neer en plant zijn zachte lippen op de mijne. "Heyy babe"mompelt hij als hij me loslaat. "Je kon toch niet komen"zeg ik verbaasd. "Misschien heb ik gelogen om je te kunne verassen als je aan zou komen. Wat volgens mij best aardig is gelukt"zegt hij en krabt achter zijn nek. Ik glimlach en druk nog een vlugge kus op zijn lippen. Ik pak snel mijn koffers. Ik loop weer naar Lex toe. Hij drukt een kus op mijn slaap en slaat een arm om mijn middel heen. "Zullen we gaan?"vraagt hij. Ik knik en loop net hem naar buiten toe. We lopen naar zijn auto toe. Ik zet mijn tas op de achterbank neer en stap in de bijrijdersstoel. Lex stapt ook in en drukt een kus op mijn wang en rijd dan aan.

We zitten op bed in Lex zijn kamer. Hij heeft wel een eigen kamer. Ik pak mijn telefoon en open insta. Ik besluit een foto te plaatsen.

@Scar.Waters. back together again❤

 back together again❤

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

  @Lex.Waters_ ,@caithlynnXOXO en 
  64 andere vinden je foto leuk

  @Lex.Waters_ mineee❤
  @_.Brittjeeee._ ik mis je. Tis hier zo 
  Stil nu😢
  @._Britjeeee._ maar jullie zijn cute.
  Veel plezier😆💕

Lex drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach naar hem en kijk dan nog een keer glimlachend naar het schermpje. Lex trekt de telefoon uit mijn handen. Hij duwt me wat naar acheteren komt boven me hangen. "Begrijp me niet verkeerd. Fotos waarop we zoenen zijn leuk. Maar in het echt is het toch leuker"grijnst hij en plant zijn lippen op de mijne. Ik grinnik en kus hem terug. Ik sla mijn armwn om zijn nek heen en hij legt zijn handen op mijn heupen. Ik glimlach in onze kus. "Damn kan je niet gewoon hier blijven"zucht Lex. "Alleen voor een paar dagen maar"zucht ik. Lex ploft naast me neer op bed. Ik kruip tegen hem aan. Hij slaat een arm om mij jeen en legt de andere achter zijn hoofd neer. Er wordt op de deur geklopt. "Ja"roept Lex. De deur gaat open. Een jongen loopt naar binnen toe. Hij heeft ravenzwart haar dat in de war zit en groene ogen. "Ohw sorry ik wist niet dat er iemand op bezoek was"verontschuldigt hij zich. "Levi. Dit is Scar"lacht Lex. "Wacht DE Scar waar je het altijd over hebt"vraagt Levi verbaasd. Ik grinnik en Lex knikt. Lex bloost licht. Ik druk een kus op zijn wang en ga dan rechtop zitten. "Heyy ik ben dus Scar"grinnik ik. "Ohja tuurlijk.waar zijn mijn manieren. Ik ben Levi. "Zegt hij. Ik glimlach en knik. Lex staat ook op. Hij slaat lachend een arm om Levi zijn nek heen en wrijft over zijn haren. "Lex!"roept Levi geïriteerd. Lex lacht en laat hem los. Levi is mijn nieuwe vriend hier"zegt Lex en gaat weer naast mij zitten.

Heey mensjes,
Vergeet niet te stemmen. Laat weten wat je ervan vond. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu