hoofdstuk 31

1.2K 99 31
                                    

{Scarlett pov.}

We lopen het lokaal uit. Dat was de laatste les van vandaag. Levi, Lex en een andere vriend van ze genaamd Logan lopen naast me. Lex natuurlijk met 1 arm om me heen geslagen. "Eyy kleine. Wat dacht je ervan als wij eens gaan uiteten"zegt hij en drukt een kus op mijn wang. "En daarna een kamer boeken"grinnikt Logan. Lex werpt hem een dodelijke blik. Ik grinnik zachtjes. "Goed idee"zeg ik. Levi kijkt even op zijn telefoon. "Oww straks is er een filmavond met de jongens komen jullie ook?"vraagt hij. "Wat vind jij?" Vraagt Lex aan mij. "Wij komen"grinnik ik en spring op zijn rug. "Ik kom ook"zegt Logan. Levi grinnikt tevreden en typt een bericht op zijn telefoon.

"Wat voor restaurant is dit?"vraag ik als we voor een knus gebouw staan. "Geen idee maar er stomd pizza op het menu"zegt Lex vast besloten en trekt me mee naar binnen toe ik grinnik en loop achter hem aan. Er staat een ober te wachten. "Naam?"vraagt de man. "Waters"zegt Lex. Ik geef hem een por in zijn zij. "Je had wel gereserveerd kneus"grinnik ik. Hij grijnst. De ober loopt voor ons uit naar een tafeltje. Hij legt 2 menukaarten neer en loopt weg. Lex schuift de stoel wat voor me naar achter. Ik glimlach naar hem en druk een kus op zijn wang. Hij glimlacht lief terug en gaat zelf ook zitten.

Echt Lex. Die vreetbeer. Hij wou een italiaans voorgerecht. Hij heeft als eerst pizza genomen en nu spaghetti. "Ken je die film met die honden die spaghetti eten?"vraagt hij. "Heel duidelijk. Lekker specifiek ook"grinnik ik sarcastisch. "Nou en"grinnikt hij. "Maar er zijn dus 2 honden die spaghetti eten en ik wou die scène altijd al eens na doen" vertelt hij verder. "Wat moet ik doen"zeg ik. Hij grinnikt en schuift het bord spaghetti tussen ons in. Hij pakt een sliert spaghetti en geeft het einde aan mij. "Stop in je mond"zegt hij. Ik doe wat hij zegt. Hij doet hetzelfde maar dan met het andere uit einde. "Nu eten"lacht hij. Ik grinnik en neem een paar happen van de spaghetti. Onze hoofden komen steeds meer bij elkaar. Als er nog een klein stukje spaghetti tussen ons in zit neemt Lex nog een hap waardoor zijn lippen op de mijne belanden.

Hij trekt zich weer terug en grijnst. Ik grinnik en schud lachend mijn hoofd. Het was voorspelbaar dat dat zou gebeuren maar hoe komen ze op dat idee voor een film.😂.

We zitten in Levi zijn kamer. Er zijn allemaal vrienden van Lex. Iedereen heeft bier. Het is heel gezellig. Fast and the furious 7 staat op de tv aan maar eigenlijk let niemand echt op de film. Logan pakt m&ms uit het schaaltje. "Scar kan jij ze vangen"grinnikt hij. Ik haal mijn schouders op. "Misschien wel"grinnik ik. Hij gooit een m&m en hij valt naast me op de grond. "Je moet wel goed gooien"lach ik. "Goed zo Logan. Tis ook moeilijk"lacht Lex. Hij gooit nog een keer. Deze keer vang ik hem behendig met mijn mond op. "OOHH!!"roept ene Jasper. Ik grinnik. Logan grijnst. Hij gooit er nog een. Deze keer gooit hij te laag. De m&m beland in mijn shirt. Ik voel de hitte naar mijn wangen stijgen. Een paar grijnzen. Lex werpt ze stuk voor stuk een dodelijke blik toe en hun grijnzen verdwijnen meteen van hun gezichten. Ik trek een paar keer aan de stof van mijn shirt en de m&m valt uit mijn shirt. "Problem solved bitches"grinnik ik. "Bitches nog wel"lacht Levi. "Ja zijn jullie behalve Lex niet gay dan. Niet dat ik daar iets tegen heb"zeg ik nep bloed serieus. Logan kijkt me lachend met grote ogen aan en begint me met m&ms te bekogelen. Lex trekt me naar zich toe en geeft me ook een hand m&ms. Ik grinnik en begin ook iedereen te bekogelen. Uiteindelijk draait het uit tot 1 groot m&m gevecht.

Ik voel me ineens misselijk. Ik ren snel naar de badkamer toe. Ik kots alles uit in de wc. Ik voel Lex over mijn rug heen wrijven en mijn haren vasthoudt. Hij moet me gevolgd zijn."Gaat het"vraagt hij. Ik zucht en probeer recht op te gaan staan. Ik spoel door en knik naar Lex. Hij geeft me een beker water. Ik neem een slok. "Auww"weet ik uit te brengen en krimp ineen van de pijn.

Ik knipper een paar keer met mijn ogen en zie alle jongens bezorgd om me heen hangen. Vooral Lex. "Bel 112 sukkel!"roept Lex. Dat is het laatste wat ik hoor voor dat alles weer compleet zwart word.

Heyy mensjes.
Ik had zin om een extra hoofdstuk te uploaden dus hier is ie dan. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now