hoofdstuk 39

1.1K 90 7
                                    

{Scarlett pov.}

Lex legt een kleed neer en zet de man erop. Ik ga zitten en kijk naar het prachtige uitzicht over heel de pack. De sterren dansen in de lucht. Lex schuift achter me. ik kruip tussen zijn benen. Hij slaat zijn armen om me heen en ik laat mijn handen op zijn benen rusten. "Wat vind je ervan?"vraagt hij. "Je bent de beste"glimlach ik en draai mijn hoofd een beetje zodat ik een kus op zijn lippen kan drukken. Hij kust terug. Als ik hem los laat geeft hij me nog 2 kleine snelle kusjes op mijn lippen en pakt dan de mand. "Ik heb broodjes gemaakt"zegt hij. "Geef hier dan"grinnik ik. Hij geeft me een broodje met kaas. Ik neem een hap en leun tegen zijn borstkast aan. "Weetje. Jij bent echt leuk"zeg ik vastbesloten. Lex drukt een kus op mijn wang. "Ik vind je vanaf het eerste moment al leuk"mompelt hij in mijn nek. "Ik dacht dat je een luchtverfrisser was"zeg ik beschaamd en ik voel mijn wangen warm worden. Serieus Scar moet je nou echt zo nodig gaan blozen. "Een luchtverfrisser he"lacht Lex. Ik knik en grinnik zacht. Lex draait me om en legt me zacht neer op de deken.

"Auwww"jammer ik. Lex kijkt me vragend aan als hij boven me komt hangen. "Ik lig op een steen"zucht ik. "Wauw"lacht Lex. Hij schuift me een stukje naar links. "Zo beter?"vraagt hij. Ik knik en glimlach. Zijn lippen komen dichter naar de mijne toe. En nog iets dichterbij en toen nog iets dichter. En toen zaten zijn lippen vastgeplakt op de mijne. Ik zou ze er voor geen miljarden af willen halen.

"Goodmorning babe"hoor ik Lex zeggen. Ik open langzaam mijn ogen. Het felle zonlicht schijnt in mijn ogen. Het prachtige uitzicht van de pack maar dan overdag komt tevoorschijn. Er fluiten vogels. Ik hoor krekels. De wind wuift door de bomen en nee sinterklaas komt niet het is geen december oke. Ik zie vlinders vliegen. Maar als ik Lex zie zie ik ze niet alleen in de lucht vliegen dan fladderen ze ook door mijn buik heen. "We hebben vanacht buiten geslapen"zegt hij. "Ik zie het"grinnik ik. Ik kijk om me heen. Hij heeft overal wat kussen neergelegd. Ik ga staan en trek hem in een knuffel. "Dit is pas goed wakker worden"zeg ik en druk een kus op zijn sang als ik naar binnen toe loop.

"Heyy Sepp"hoor ik Lex enthousiast zeggen terwijl hij Sepp uit Olivia haar armen overneemt. Sepo begint meteen blij te spelen met Lex zijn hand zodra hij Lex ziet. Ik glimlach en druk een kus op Lex zijn sang. Ik loop naar Olivia toe. "Heyy O"zeg ik. "heyyy Scar"zegt ze vrolijk. "Was het leuk?"vraagt ze. Ik knik enthousiast. "En het huis?"vraagt ze. "Oh oh jij wist het gewoon al"lach ik. Ze haalt lachend haar schouders op en knikt. "Jupp hij vroeg of het een goed idee was"vertelt ze. Ik grinnik en schid mijn hoofd. Jupp dat ik zeker weten de enige echte Lex. Ik draai me naar hem om en zie hem leuk met Sepp spelen voor hoever een baby dat kan. Lex kijkt voor een paar seconde mij aan. Zijn ogen haken zich in de mijne. We kijken elkaar een paar seconde aan. Ik die heerlijk chocolade bruine ogen waar ik zo in kan verdrinken. Hij glimlacht lief naar me. Ik glimlach terug en lex richt zijn aandacht daarna weer op Sepp. Ik draai me weer om naar Olivia die grijnzend van mij naar Lex en Sepp kijkt. Ineens trekt ze me in een knuffel. Ik knuffel haar terug. "Ik ben zo blij dat jij zijn mate bent"zucht ze blij. Ik glimlach naar haar en kijk nog eens naar Lex en Sepp.Mijn 2 jongens.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now