hoofdstuk 34

1.3K 93 13
                                    

{Scarlett pov.}

Vandaag doen we examen. Ik en Lex lopen het terrein op. Geen lokaal nee. We moeten de vaardigheden kunnen laten zien. Niet opschrijven. Lex drukt een kus op mijn lippen. "Succes babe."zegt hij. "Succes handsome"grinnik ik en loop naar de man op het terrein toe. "Zo Lex en Scarlett. Laten we beginnen"zegt hij als we allebei voor hem staan. Oke Let's do this.

We zitten in Lex zijn kamer af te wachten. Levi en Logan zijn er ook. Logan vond het leuk om van die partypoppers mee te nemen voor als we geslaagd waren. Ach ja als hij het leuk vind vind ik het ook goed. Ik zit zenuwachtig naast Lex. Ze kunnen elk moment naar ons bellen.

Eindelijk gaat de telefoon. Logan, kneus. Hij hoordde de ringtone van de telefoon en hij schiet zo'n partypopper af. Dames en heren, jongens en meiden. Er is zojuist een aanslag gepleegd met geen bommen of geweren maar confetti... echt alles licht onder de confetti. "Kneus"lach ik en duw hem tegen zijn schouder aan. Lex pakt snel de telefoon. "Ja" zegt hij. "Uhuhm"mompelt hij weer. "Oke bedankt"zegt hij zonder emotie. Nouhou nu kan ik niet naar hem kijken om te zeggen of we geslaagd zijn of niet. Hij hangt op en kijkt me triest aan. "Sorry maar we zijn niet"begint hij. Mijn ogen worden groot. Nee dat kan niet waar zijn. "WE ZIJN NIET GEZAKT!"roept Lex blij en trekt een Partypopper uit Logan zijn handen en schiet er zelf een af. Weer een confetti regen die door de kamer vliegt. Ik geef Lex blij een knuffel. We kunnen eindelijk naar huis straks.
"Gefeliciteerd"roept Levi en geeft me een knuffel. Lex gromt maar ik negeer het. Logan feliciteert me ook maar dan ipv de knuffel 2 klopjes op mijn schouder. Ik schud lachend mijn hoofd en kruip bij Lex op schoot. Deze dag kan absoluut niet meer kapot.

Logan en Levi zijn weg. Ik zit op de bank. Ik pak mijn mobiel. Lex was even wat drinken pakken. Ik scroll door insta heen. Ik krijg een melding dat ik getagd ben in een foto. Ik klik erop.

@Lex.Waters_ so proud❤

Waters_ so proud❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  @Daan.banaan, @Levi.Bakkers, 86
   en 86 andere vinden de foto leuk

  @Daan.banaan 'Goede' foto scar😂
  @Daan.banaan Waarom trots?
  @blijhoofd.brady Nice maar ja☝
  @Scarlett.Waters. Ow haha had jij
   die foto😂
  @Scarlett.Waters. Proud on you too
   Handsome😚

"Mooie foto he"hoor ik lex achter me zeggen. Ik grinnik en knik. "Heel mooi"lach ik naar hem. Hij buigt van achter de bank over me heen en drukt een kus op mijn lippen. Als hij me loslaat komt hij naast me zitten en geeft me ook een glas met Ice Tea. "En al zin om terug te gaan? Ik heb er express niet bij gezet waarom. Dan gaan ze allemaal vragen stellen en krijgen ze lekker morgen het antwoord pas"lacht hij. Ik grinnik en schud lachend mijn hoofd. Lex slaat zijn arm om mijn schouders heen. "Ja echt wel. Lekker weer in onze eigen kamer. Bij grommie"grinnik ik. "Heb ik al gezegd dat die hond toen jij nog bij Jax was echt alleen maar op jouw kant van het bed lag te pitten. Echt gewoon 24/7. "Vertelt Lex. "Dat had je nog niet verteld nee"grinnik ik. Echt iets voor Grommie, heel de dag door alleen maar willen slapen. Dat doet ie meestal wel. Maar het blijft wel een leuke hond.

Het is al laat en we hebben besloten om maar te gaan slapen. We gaan morgen immers weer terug naat huis. Af en toe zou het leuk zijn om de tijd vooruit te spoelen en alvast thuis te kunnen zijn. Weetje wel dat gevoel dat als je bij wiskunde zit en je denkt. Nog 10 minuten en dan mag ik weg bij deze kneus. Op zulke momenten zijn vooruit spoel tijdmachines heel handig. Wanneer vind nou eens iemand ze uit zodat ik ze kan gebruiken😅. Ik word opgewekt uit mijn gedachtes over vooruit spoel tijdmachines door een shirt dat ik naar me toe krijg geworpen. Het is het t-shirt wat Lex vandaag aan had. Ik grinnik en schud lachend mijn hoofd. "Waar denk je aan?"vraagt hij. "Voor uit spoel tijdmachines"zeg ik. "Ik wil het niet eens weten gok ik zo"lacht hij en kruipt onder de dekens. Ik kleed me snel om en kruip bij Lex in bed. Hij slaat zijn armen beschermend om me heen. "Slaap lekker babe" zegt hij en drukt een kus op mijn haar. "Weltrusten"mompel ik en doe mijn oegn dicht. Niet veel later val ik in een diepe slaap.

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now