hoofdstuk 12

1.6K 100 23
                                    

{Scarlett pov.}

We zijn weeer thuis. Het is avond en we lopen onze slaapkamer in. Lex doet de deur dicht en pakt me vast bij mijn heupen. Ik grinnik en laat hem zijn gang gaan. Hij tilt me op waardoor ik mijn benen om zijn heupen moet slaan. Hij duwt me tegen de muur en plaatst dan een spoor van kusjes van mijn schouder naar mijn mond. Ik sluit genietend mijn ogen. Hij grijnst tegen mijn huid aan. Als hij een kus op mijn mark drukt kijkt hij me voor de zekerheid even bezorgd aan maar een lichte kreun ontsnapt uit mijn mond waardoor lex grijnst. Ik ga met mijn handen door zijn haren en trek hem nog dichter naar me toe. Ik druk mijn lippen op de zijne.  Hij kust terug en vraagt om toestemming die ik hem meteen geef. Hij loopt naar het bed toe en legt me er zachtjes op neer. Hij komt boven me hangen en plet mijn lichaam met de zijne. Hij steunt naast me door op zijn armen te leunen. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne. Ik kus hem terug. De kus is zacht en teder. Hij draait ins in 1 beweging om zonder de kus te verbreken. Lex zoent me anders als normaal. De kus is veel passievoller. Ik glimlach. Je hoort mij niet klagen😊. Ik druk mijn lippen weer op de zijne.hij laat me los en trekt zijn shirt uit. Ik grinnik en laat mijn hand eerst over zijn tattoo glijden,dan over zijn sixpack. Blokje voor blokje. Hij sluit genietend zijn ogen. Ik grinnik. Hij legt zijn handen op mijn onderrug en trekt me langzaam naar zich toe. Als onze lippen enkele millimeters van elkaar verwijderd zijn druk ik een kus op zijn mondhoek. Hij zucht diep en ik grinnik. Ik ga weer recht zitten. Ik trek mijn shirt uit. Lex grijnst en trekt me weer naar zich toe. "Helemaal van mij"fluistert hij in mijn nek, waardoor er een rilling over me heen gaat. Een fijne natuurlijk. Hij drukt zacht een kus op mijn nek. En nog een. En nog een. Net zolang tot hij bij mijn oor is. Ik sluit genietend mijn ogen.hij kust mijn kaak. Een paar seconde later zitten zijn lippen weer op de mijne vastgeplakt. Wel met 1 seconde lijm natuurlijk😜. Hij draait ons weer om. Hij gaat met zijn handen naar mijn broek die al heel snel naast het bed ligt. Hij bekijkt me voor. Hij neemt lekker zijn tijd. Ik grinnik en geef hem een speels duwtje tegen zijn arm. Hij plakt zijn lippen weer op de mijne. De tintelingen schieten door me heen. Ik glimlach. Zijn handen gaan naar mijn bh sluiting. Hij kijkt me een keer vragend aan. Ik knik en druk een kus op zijn lippen. Hij doet het uit en het beland naast het bed. Ik begin de knoop van zijn broek los te maken. Ik trek hem uit. Hij ligt ook naast het bed. Lex plant zijn lippen weer op de mijne en wat er daarna is gebeurd? Hmm dat weet jezelf ook wel😉.

Ik word wakker in lex zijn sterke armen. Ik veeg een plukje haar uit zijn oog terwijl hij door slaapt. Hij knippert zacht met zijn ogen en opent ze dan. "Gooddmorning babe"mompelt hij en met zijn sexy ochtendstem. Hij drukt zacht een kus op mijn lippen.ik glimlach. Ik kruip dicht tegen hem aan en sla mijn armen ook om hen heen. Ik laat mijn hoofd op zijn borstkast rusten en sluit mijn ogen. Maar er moet zo nodig iemand mijn ochtend verstoren...geloof me ik heb nooit ewn ochtendhumeur ofzo maar als mensen me storen als ik net ergens van geniet is dat wel heel irritant. Lex gromt. Er wordt nog eens op de deur geklopt. Lex zucht. Ik sta op. Lex trekt een trainingbroek aan en ik trek mijn 'QUEEN' trui aan. Ik trek ook snel een zwarte jeans aan en loop naar de deur. Ik maak hem open. Brady. "Hoi brady"zucht ik moe. "Hoi prinses"lacht brady. Meteen gromt lex dreigend. Ik grinnik. "Rustig maar ze is helemaal van jou hoor"lacht brady naar lex. "Maar lex ik wou vragen of je mee gaat trainen" zegt brady. Lex knikt en staat op. Hij pakt zijn spullen. Alleen vergeet hij zijn trui. "Hee als jij jaloers om 1 woord mag zijn dan moet je nou ook een trui aan"grinnik en gooi de 'KING'hoodie naar zijn hoofd. Hij lacht en trekt hem snel aan. "Afscheidskus?"vraagt hij glimlachend. Ik knik. Ik loop naar hem toe en dtuk een kus op zijn lippen. "Tot straks babe"zegt hij glimlachend terwijl hij de deur met brady uitloopt. "Doei handsome"roep ik hem lachend na.

Heyy mensjes,
Het is al 7 minuten dinsdag😂. Fijns dinsdag😂. Laat weten wat je ervan vond. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now