hoofdstuk 40

1.1K 82 13
                                    

{Scarlett pov.}

"Dus jullie gaan echt vandaag?"vraagt Olivia. Ik knik. "Ik ga je missen" zucht ze. "Hee ik woon gewoon in een ander huis. Ik ben niet aan het einde van de wereld"grinnik ik. Ze grinnikt en knikt.  "Scar alle spullen staan in de auto"zegt Lex en slaat zijn armen vanachter om me heen. Ik glimlach naar hem. "Ik kom er aan"zeg ik. Hij knikt. Hij drukt een kus op mijn wang en loopt naar de auto en zet Sepp met de maxi cosi in de auto. Daan en Brady komen naar me toelopen. "Dus succes met hem alleen"zegt Brady waarschuwend. Ik grinnik en schud lachend mijn hoofd. "We komen snel op bezoek"zegt daan en geeft me een knuffel. Hij laat me los en Brady geeft me er ook een. Ik hoor Lex luid grommen. Ik grinnik en laat ze weer los. Ik loop naar Lex toe. "Doei"zeg ik en zwaai. "Houdoee"zegt Lex en stapt in de auto. Ik stap ook in de auto en Lex rijd aan. Sepp ligt rustig te slapen. Ik glimlach.

We komen bij ons huisje aan. Van ons drietjes op de meestgeweldige plek ter wereld. Beter kan niet. Ik stap uit en til de maxi cosi uit de auto. Lex pakt een paar koffers. "Wacht"zegt hij voor ik maar binnen wil lopen. Ik stop met lopen en draai me naar hem om. "Geef Sepp is"zegt hij. Ik geef hem aan Lex. Lex zet Sepp snel binnen neer. Hij komt weer naar mij toelopen en tilt me in bruidsstijl op. Ik grinnik en druk een kus op zijn wang. "Je bent de beste"grinnik ik als hij me weer op de grond neerzet. Hij glimlacht en drukt een vlugge kus op mijn lippen. Als hij weer naar buiten toeloopt  om koffers te halen ga ik naar Sepp toe. Die zal wel in zijn nieuwe bed willen slapen in plaats van in die maxi cosi gok ik zo. Ik til Sepp zo zacht migelijk op zodat hij niet wakker wordt. Hij maakt een paar geluidjes maar is  weer stil zodra hij in mijn armen ligt. Ik glimlach en druk een kus op zijn kleine hoofdje. Ik loop naar boven toe.

Ik loop naar de babykamer. Ik ben er nog niet binnengeweest. Ik maak de deur open. De muren zijn blauw geschilderd met een paar sterren erop. In de rechterhoek van de kamer staat een baby bedje. Er staat een kast vol met kleren en luiers. Ik kijk glimlachend rond. Lex heeft het echt mooi gemaakt. Ik loop naar het bedje toe en leg Sepp voorzichtig neer. Als hij ligt trek ik het dekentje zachtjes over hem heen. Sepp slaapt rustig verder. Ik glimlach naar hem. Ik voel ineens 2 lippen op mijn wang. Ik schrik wel maar ik weet nog net geen kreet uit mijn mond te laten komen. Het is Lex. Ik duw hem tegen zijn arm aan. "Je liet me schrikken"fluister ik lachend. Hij grinnikt. Hij slaat zijn armen om me heen en kijkt naar Sepp. "I love you babe"glimlacht hij naar mij. "En van Sepp"voegt hij eraan toe. Ik glimlach. "Ik ook van jullie 2"glimlach ik.

Ik zit beneden op de bank. Lex is eten aan het maken dus ik ben benieuwd. Sepp slaapt nog hij was behoorlijk moe. "Eten is klaar!"roept Lex vanuit de keuken en komt aanlopen met een schaal. Ik sta op en loop naar de al opgedekte tafel. Hij zet de schaal neer en dan zie ik pas wat erin zit. OMG FUCKING LASAGNE!😍😍. Ik druk een kus op Lex zijn lippen. "Waar had ik die aan verdiend"grinnikt hij. "Duhh sukkel je hebt lasagne gemaakt"grinnik ik en wijs naar de schaal op tafel. Hij lacht en schuift een stoel voor me een stukje naar achteren zodat ik er kan gaan zitten. Ik glimlach en ga op de stoel zitten. Hij gaat tegenover me aan tafel zitten. Ik schep op en neem een hap van de lasagne. Lex kijkt me afwachtend aan. Hmmm heerlijk. En dan heb ik het over de lasagne en over Lex ;).

Heyy mensjes,
Laat weten wat je ervan vomd. Vergeet niet te stemmen. Tips en ideeën zijn altijd welkom.

Groetjes roos

Forever TogetherWhere stories live. Discover now