SURPRIIIIIIIIZZ :) :) :)

2.9K 182 217
                                    

Tüm 'Uzun Beyaz Bulutların Ülkesinde Bir Serap' okuyucularına kocaman bir merhaba!

Tüm 'Uzun Beyaz Bulutların Ülkesinde Bir Serap' okuyucularına kocaman bir merhaba!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ben Şennur ablanızın en büyük kızı Asena. Hem kendim hem de kardeşlerim Müjde ve Zeynep adına sizlerin önünde annemin doğum gününü kutlamak istiyorum. Buradan kutluyorum; çünkü annem icin doğum günlerini ailesiyle kutlamak önemli bir olgu. Sizler de annemin yazım dönemi boyunca ona yoldaş olduğunuz, onu desteklediğiniz, birlikte yardımlaştığınız ve en önemlisi onun moral kaynağı olduğunuz için değerli ve büyük ailesisiniz. Öncelikle hepinize tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz. 

Biz küçüklüğümüzden beri anneme özellikle doğum günlerinde küçük sürprizler yaparız. Her yıl ya da her fırsat bulduğumuz özel günde okumayı yazmayı öğrendiğimiz andan itibaren onu ne kadar çok sevdiğimizi anlatan küçük notlar yazardık. Öncesinde de resim çizerek ifade ederdik. Çiçek toplar getirirdik, onun için kahvaltı hazırlardık, öperek uyandırırdık. Hatta pastasını kendimizin yapmaya çalıştığını bile hatırlıyorum ama maalesef başarılı olamamıştık. Yine de annem çabamızı çok beğenmişti. Biz yapamadığımıza üzülürken o gülerdi. Daha ilkokula devam ettiğimiz yaşlarda onun için dans 'koreografisi' hazırlayıp iş yerinden dönüşünü cama yapışmış bir halde bekler, geldiğinde de müzik eşliğinde sunardık.
Tüm bunları büyümeye devam ederek yaptık. Her sene... Özenle... En az 15 yıldır ona kendini doğum gününde özel hissettirecek şekilde kutluyoruz. 


Tüm bunları büyümeye devam ederek yaptık. Her sene... Özenle... En az 15 yıldır ona kendini doğum gününde özel hissettirecek şekilde kutluyoruz. 

Onu güldürmeyi çok seviyoruz çünkü güldüğü zaman herkesin neşe bulmasını sağlayabiliyor. Hep enerjikti, hep güler yüzlü, sıcakkanlı bir kadındı. Hatta en çok da ben bu yönüyle anneme benziyorum ve bundan mutluluk duyuyorum. Hepinizin bir gün annemle yüz yüze sohbet etme fırsatını yakalamanızı, sizin de o güler yüzü ve sıcakkanlılığı yakından görmenizi diliyorum. 

Biricikannem, bu yıl 53. yaş gününde hediyeni değerli okuyucularına seni ne kadar çoksevdiğimizi ve bizim için ne kadar kıymetli olduğunu anlatarak veriyorum. İyi kisenin evlatlarınız. "Bana en büyük hediye sizlersiniz" dersin heryıl; sen de bize en büyük hediyesin. Sayende varız. İyi ki varsın. Kızların seniçok ama çok seviyor. Hep mutlu ol, gülümseee. :)

Enbüyük destekçileri olarak sizler de iyi ki varsınız Wattpad Ailesi! Bir güntanışmak dileğiyle, kendinize iyi bakın. 

Not: İki yıldır doğum günü için anneme hazırladığımız videoları izlemek isterseniz annemin facebook sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Hepinizi öpüyorum.    

UZUN BEYAZ BULUTLARIN ÜLKESİNDE BİR SERAPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin