Şimdi Herkes Bir Arada 78

5.5K 361 119
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


           Arene beyaz bornozuna sarınıp içinde büyük bir sıkıntıyla banyodan çıkmak için kapıyı açtığında "Umarım gitmiştir, karşılaşmaya yüzüm yok, ne utandırıcı." diye düşünmeden edemiyordu. Büyük bir umutla beklediği maalesef olmamıştı, adam karşısında giyinmiş, hazırlanmış onu bekliyordu. Utanarak valizlerinin olduğu yere yöneldi bunun üzerine, ama nasıl iç çamaşırı çıkaracaktı bu adam ona böyle bakarken hemen geri döndü ve, "Bakın anlıyorum siz de üzgünsünüz, ama lütfen artık çıkar mısınız, benim de mahremiyete ihtiyacım var, gece yaşananları zaten düşündükçe utanıyorum, üstüne bir de yüz yüze durmamız beni rahatsız ediyor. Hem bir arada durmamızı gerektirecek bir durum yok, eğer benim için endişeleniyorsanız, beni kafanıza takmayın lütfen. Zaten bir daha karşılaşmak gibi bir durum olmayacağına göre dert etmeyin buyurun siz önden gidin." Diyerek adamı yollamaya çalıştı. Hugh karşısındaki kızın henüz genç ve güzel bir kız olduğunu üstelik oldukça küçük olduğunu görünce zaten büyük bir huzursuzluk duyuyordu. Korktuğu başına gelmiş kendisinden bayağı küçük bir kızla beraber olmuştu rahatsız olduğu bu takıntısı yüzünden şimdi durumu kabullenemiyor, sanki kızla konuşursa onun özürlerini kabul etmesi için, bir nebze içi rahat edecekmiş gibi hissediyordu.

          Bu kız gerçekten kaç yaşındaydı sanki yirmi  üç yirmi dört gibi görünüyordu gözüne

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

          Bu kız gerçekten kaç yaşındaydı sanki yirmi üç yirmi dört gibi görünüyordu gözüne. Kızın makyajsız sade yüzüne baktı, ne kadar gençlik fışkırıyordu, çok güzel değildi ama farklı bir çekicilik vardı yüzünde, duruşunda. "Lanet olsun, ben bu küçük kızla mı yattım şimdi." diye yine içinden kendi kendine sövdü. Kızın onu yollamaya çalıştığını anlayan Hugh, "Bak sana şunu söylemek istiyorum, senden tekrar özür diliyorum, dün gece o yaşananlar olmamalıydı, bunu ben de sindiremiyorum, küçük bir kıza tecavüz etmiş gibi hissediyorum ve bu yüzden kendimi affedemiyorum. Üzgünüm hem de çok üzgünüm." Arene kendisinden küçük bir çocukmuş gibi bahseden adama şöyle bir baktı, "Doğru ona göre küçük sayılırım ama çocuk asla." diye aklından geçirdi. "Bakın söylediğim gibi, üzülmenize kafanıza takmanıza gerek yok, ben sandığınız kadar da küçük değilim yirmi sekiz yaşındayım, yeterince olgunum, o yüzden gereksiz yere beni sıkıntıya sokmayın , ama lütfen gidin artık sizinle bunu konuşmak beni daha da utandırıyor lütfen kendime gelmem için beni rahat bırakır mısınız?" diyerek valizine doğru o güzel poposunu Hugh'ın gözüne sokarmışcasına eğildi. Hugh kızın görüntüsüne bakmamaya çalışarak söylediği yaşta olduğuna inanamadı, "çocuk görünüyor oysa" dedi içinden. Kızın son görüntüsü karşısında aklını karıştırmamak için hemen "İyi günler genç bayan" diyerek bavulunu alıp çıktı. Resepsiyona inerek oradaki genç delikanlıya dün yaşananları ve görevliyi şikayet etti. Resepsiyon görevlisi otel yetkilisine durumu bildirdikten sonra, ayrıca yazılı bir şikayet dilekçesi sunmasını istedi. Hugh hemen kağıt kalem isteyerek kısaca özetledi ve kızdan şikayetçi olduğunu belirtti. O sırada Arene de aşağı inmiş, geceyi birlikte geçirdiği adamın da resepsiyonda olduğunu görmüştü. Hem hesabı kesmek istediğini hem de dün geceki olayı anlatınca resepsiyon görevlisi telefonu kaldırdığı sırada yetkili kişi geldi ve onları ayrı bir odaya götürmek istedi. Arene acelesi olduğunu otobüse yetişmesi gerektiğini söyleyerek bir kağıda şikayetini yazıp bıraktı ve taksi çağırırlarsa terminale ancak gidebileceğini söyledi. Aynı şeyi Hugh' da dile getirince, Otel müdürü bunun üzerine yaşanan bu tatsızlık nedeniyle kendilerini bağışlatmak için, şikayetler dikkate alınarak görevli hakkında işlem yapacaklarını söyleyip Oteli adına özür diledi, bu tatsız olay yüzünden olumsuz düşüncelere kapılmamalarını istedi. Derhal otelin özel arabasını hazırlatarak onları terminale bırakabileceklerini bildirdi.

UZUN BEYAZ BULUTLARIN ÜLKESİNDE BİR SERAPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin